//Add More external stylesheets Ashampoo Music Studio : Ευέλικτο λογισμικό για την επεξεργασία, οργάνωση και εγγραφή μουσικής



Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Ashampoo Music Studio : Ευέλικτο λογισμικό για την επεξεργασία, οργάνωση και εγγραφή μουσικής

read

Το Ashampoo Music Studio 2020 είναι ένα αποδεδειγμένα, λογισμικό μουσικής που επεξεργάζεται, συμπιέζει, οργανώνει και κάνει εγγραφή μουσική και ήχους. Μπορείτε ακόμη να σχεδιάσετε καλύμματα για τα έργα σας, να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής συμβατές με τη συσκευή σας ή να μετατρέψετε τα τραγούδια σας σε τέλεια mixtapes για το επόμενό σας πάρτι.

Δημιουργήστε mixtapes για το επόμενο σας party με μερικά μόνο κλικ! Ρυθμίστε τη διάθεση με μεταβάσεις προσαρμογής και σταδιακό σβήσιμο, επιλέξτε μια μορφή αρχείου και την ποιότητα του ήχου και είστε έτοιμοι. Οι λίστες αναπαραγωγής σας επιτρέπουν να αναπαράγετε τα τραγούδια σας με οποιαδήποτε σειρά σε σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή. Με την υποστήριξη πολλαπλών μορφών ήχου (M3U, PLS, WPL, XSPF κ.λπ.), οι λίστες αναπαραγωγής που δημιουργούνται με το Ashampoo Music Studio είναι συμβατές με σχεδόν κάθε συσκευή.

Η μετατροπή των μουσικών και ακουστικών βιβλίων σε μια μορφή εξοικονόμησης χώρου είναι μια γρήγορη διαδικασία με αυτό το πρόγραμμα μουσικής. Χάρη στη γιγαντιαία βάση δεδομένων, τα κομμάτια σας θα ονομάζονται αυτομάτως και θα είναι εφοδιασμένα με το σωστό εξώφυλλο πριν αποθηκευτούν σε μια μορφή της επιλογής σας.

Τα ελλιπή ή ασυνεπή ονόματα αρχείων μπορούν να καταστρέψουν τη συλλογή των τραγουδιών σας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει για το σκοπό αυτό έξυπνη αυτόματη ονομασία που βασίζεται σε προσαρμόσιμα ονόματα αρχείων. Ταξινομήστε μεμονωμένα κομμάτια ή ολόκληρους φακέλους με το πάτημα ενός κουμπιού και εξοικονομήστε χρόνο και προσπάθεια με αυτό το όμορφο χαρακτηριστικό!

Το Ashampoo Music Studio 2020 εξάγει επίσης γρήγορα κομμάτια ήχου από βίντεο. Είτε θέλετε να απολαύσετε το επικό soundtrack από την αγαπημένη σας ταινία ή να μετατρέψετε ήχους σε ήχους κλήσης - αυτό το πρόγραμμα μουσικής θα κάνει τη δουλειά σας και μάλιστα γρήγορα.

Τέλος, συνοδεύεται από πολλά χρήσιμα εργαλεία, π.χ. να επεξεργαστείτε μεταδεδομένα, να ομαλοποιήσετε τα τραγούδια ή να αναλύσετε τα αρχεία ήχου σας. Εν κατακλείδι, πρόκειται για ένα εξαιρετικό, δωρεάν πρόγραμμα που μπορεί να κάνει όλα όσα χρειάζεται κανείς από ένα εύχρηστο πρόγραμμα μουσικής.
Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν, ωστόσο για να το ενεργοποιήσετε θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό, (αν δεν έχετε).
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .