ChrisPC Screen Recorder : Εφαρμογή καταγραφής οθόνης σε εικόνα και βίντεο



Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

ChrisPC Screen Recorder : Εφαρμογή καταγραφής οθόνης σε εικόνα και βίντεο

read

Το ChrisPC Screen Recorder είναι ένα από τα καλύτερα λογισμικά καταγραφής οθόνης για να γράφετε εύκολα και με εκπληκτικές επιλογές οτιδήποτε στην επιφάνεια εργασίας σας. Σε πολλές περιπτώσεις, ως χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών χρειαζόμαστε κάποια προγράμματα που θα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Ωστόσο, η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν είναι μόνο ένα χρήσιμο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε στιγμιότυπα οθόνης ή να αποθηκεύσετε βίντεο αλλά περιλαμβάνει και άλλες δυνατότητες. Με την οθόνη εγγραφής, υπάρχει ένας ασφαλής και εύκολος τρόπος αποθήκευσης ροών βίντεο από πηγές που δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε ή κατεβάσετε απευθείας. Η εφαρμογή μπορεί να καταγράψει τη δραστηριότητα επιφάνειας εργασίας υπολογιστή / φορητού υπολογιστή σε πλήρη οθόνη, από μια επιλεγμένη περιοχή από την οθόνη σας ή από ένα επιλεγμένο ανοιχτό παράθυρο της επιλογής σας. Διαθέτει επιλογές ρυθμίσεων A / V με πλήρεις λειτουργίες για διάφορους τρόπους ανακαταγραφής του αρχείου βίντεο με προκαθορισμένη κωδικοποίηση βίντεο, ποιότητα βίντεο, επιλογή του αριθμού των καρέ-ανά δευτερόλεπτο, κωδικοποιητής ήχου και εύκολη προσαρμογή των ονομάτων αρχείων των εγγραφών.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας! Αν γράφατε και το αν το ChrisPC Screen Recorder είναι δωρεάν η επι πληρωμη καθώς και ποιες γλώσσες υποστηρίζει θα ήταν πολύ καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστή η παρατηρηση. Θα φροντισουμε να το βελτιώσουμε Ευχαριστούμε πολύ. Καλη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .