Ashampoo Photo Commander : Οργανώσετε, επεξεργαστείτε, παρουσιάστε και μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας



Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Ashampoo Photo Commander : Οργανώσετε, επεξεργαστείτε, παρουσιάστε και μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας

read

Το Ashampoo Photo Commander FREE είναι ένα πανίσχυρο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων διαθέσιμο προς λήψη εντελώς δωρεάν. Περιλαμβάνει μία  συλλογή εργαλείων επεξεργασίας εικόνας, παρουσίασης και διαχείρισης. Η ενσωματωμένη αυτόματη βελτιστοποίηση βελτιώνει στο μέγιστο τις φωτογραφίες σας. Χρειάζεται μόνο ένα κλικ για να διορθώσει τις αντιθέσεις και τα χρώματα ή να αφαιρέσετε τους θορύβους. Το πρόγραμμα προσφέρει επίσης, διάφορες χειροκίνητες ρυθμίσεις, για τη ρύθμιση της φωτεινότητας, της θερμοκρασίας χρώματος και των τιμών gamma με ακρίβεια μέσω απλών ρυθμιστικών. Διαθέτει ακόμη, πολλά εφέ που θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε έργα τέχνης. Η δημιουργία κολλάζ είναι ιδιαίτερα εύκολη και μετατρέπει τις φωτογραφίες σε μια αριστοτεχνική σύνθεση για κάθε περίσταση. Στις φωτογραφίες μπορούν να προστεθούν σχόλια, σύμβολα, φυσαλίδες ομιλίας ή βέλη για πρόσθετες λεπτομέρειες. Το πρόγραμμα μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει να διορθώσετε διάφορες ατέλειες όπως, το να  αφαιρέσετε  ή  γρατζουνιές και κηλίδες. Διαθέτει αγγλικό μενού.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν, ωστόσο θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό για να λάβετε τον κωδικό ενεργοποίησης του προϊόντος.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .