//Add More external stylesheets Trend Micro Anti-Threat Toolkit : Εντοπίστε και διαγράψτε ιούς και κάθε είδους κακόβουλο λογισμικό



Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Trend Micro Anti-Threat Toolkit : Εντοπίστε και διαγράψτε ιούς και κάθε είδους κακόβουλο λογισμικό

read

Χωρίς την κατάλληλη προστασία ιδιαίτερα σε πραγματικό χρόνο, από μια αξιόπιστη λύση ασφάλειας τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας, είναι διαρκή κίνδυνο, ειδικά αν είστε ενεργός χρήστης του Διαδικτύου.  Το Trend Micro Anti-Threat Toolkit, είναι ένα πακέτο εργαλείων ασφαλείας που μπορεί να αναλύσει τον υπολογιστή σας, προκειμένου να εντοπίσει ιούς και άλλους τύπους απειλών που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη λειτουργικότητα του. Πρόκειται για μία αποτελεσματική λύση προστασίας που έχει ως στόχο να εντοπίσει γρήγορα ιούς και άλλα είδη κακόβουλου λογισμικού που βρίσκονται στον υπολογιστή σας, βοηθώντας σας παράλληλα να τα καταργήσετε με ένα μόνο κλικ. Για να σκανάρετε τον υπολογιστή σας θα πρέπει να κατεβάσετε ένα μικρό αρχείο ανάλογα με τη σύνθεση του υπολογιστή σας αφού κάνετε κλικ στην επιλογή Clean infected computers και να το τρέξετε.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .