//Add More external stylesheets Avast Free Antivirus : Η κορυφαία εφαρμογή για την προστασία του υπολογιστή σας σε πραγματικό χρόνο



Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Avast Free Antivirus : Η κορυφαία εφαρμογή για την προστασία του υπολογιστή σας σε πραγματικό χρόνο

read


Η πιο πρόσφατη έκδοση της πιο αξιόπιστης ασφάλειας στον κόσμο έφτασε και είναι εντελώς δωρεάν. Το Avast προστατεύει περισσότερα από 220 εκατομμύρια άτομα, επιχειρήσεις και κινητά τηλέφωνα παγκοσμίως, εντοπίστε αδύναμα σημεία στο δίκτυό σας ώστε να αποτρέψετε τις επιθέσεις στο router και σε άλλες συσκευές του δικτύου. από τις επιθέσεις των χάκερ. 

Αφαιρέστε τις ενοχλητικές εφαρμογές και τις επεκτάσεις από τα προγράμματα περιήγησης και αποκαταστήστε τις μηχανές αναζήτησης που έχουν πέσει θύματα πειρατείας. Εύκολο στην εγκατάσταση, απλό στη χρήση το Avast Free Antivirus εκτελεί σαρώσεις για θέματα ασφάλειας και απόδοσης και σας συμβουλεύει πώς να κάνετε άμεσες διορθώσεις.

Εξασφαλίζει προστασία σε πραγματικό χρόνο αναλύοντας άγνωστα αρχεία, πριν φτάσουν σε εσάς. Προστατέψετε τον υπολογιστή σας από κάθε είδους κακόβουλο λογισμικό, θωρακίστε το δίκτυο Wi-Fi και συνδεθείτε με ασφάλεια και ταχύτητα. 

Τι περιέχει η πιο πρόσφατη έκδοση; Όμορφο και έξυπνο περιβάλλον εργασίας, προηγμένη προστασία εφαρμογών και μία νέα παθητική λειτουργία για την παράλληλη εκτέλεση πολλαπλών προϊόντων ασφαλείας. Σχεδιασμένο για ξεκούραστη ασφάλεια με ένα μόνο κλικ ελέγχει τα πάντα, από τους κωδικούς πρόσβασης μέχρι την ασφάλεια του οικιακού δικτύου.

Τώρα, με τη νέα αυτόματη λειτουργία Game βάζει σε αναμονή όλες τις ειδοποιήσεις των Windows και του Avast, ώστε να έχετε στο παιχνίδι σας τη μέγιστη επεξεργαστική ισχύ και ταχύτητα. Πέρα από τις πιο πρόσφατες λειτουργίες, εξασφαλίζει έξυπνη ανίχνευση απειλών και προστασία σε πραγματικό χρόνο με ελάχιστη επίδραση στην ταχύτητα του υπολογιστή.

To μενού μεταξύ δωρεάν Avast και Premier είναι ακριβώς το ίδιο με την διαφορά ότι στην δωρεάν έκδοση κάποιες υπηρεσίες είναι απενεργοποιημένες. Έτσι λοιπόν μπορείτε να αναβαθμίσετε αν επιθυμείτε την δωρεάν έκδοση του AVAST και να απολαύσετε τις επιπλέον λειτουργίες προστασίας που δεν είναι διαθέσιμες στην δωρεάν έκδοση .

Avast Free Antivirus: 20.9

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!