//Add More external stylesheets SterJo Facebook Password Finder : Ανακτήστε τον κωδικό σας στο Facebook



Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

SterJo Facebook Password Finder : Ανακτήστε τον κωδικό σας στο Facebook

read

To SterJo Facebook Password Finder είναι μία δωρεάν εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας στο Facebook που βρίσκεται αποθηκευμένος (εφόσον το έχετε επιλέξει) στον Browser που χρησιμοποιείτε. Σχεδόν κάθε πρόγραμμα περιήγησης έχει τη δυνατότητα να θυμάται κωδικούς έτσι ώστε ο χρήστης να μην σπαταλά χρόνο και τους πληκτρολογεί ξανά. Ωστόσο, κάποιες φορές θα μπορούσε κανείς να ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης στο facebook ειδικά εάν τον αλλάζει συχνά. Πρωταρχικός στόχος αυτού του εργαλείου είναι να βοηθήσει τους χρήστες που έχουν ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης τους και θέλουν να το ανακτήσουν αμέσως. Το Interface του προγράμματος είναι πολύ απλό στη χρήση και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να κλικάρετε στο  εικονίδιο της εφαρμογής. Θα το βρείτε σε δύο εκδόσεις, μία με δυνατότητα εγκατάστασης και μία για χρήση της εφαρμογής σε κάποιο στικάκι USB.

Σημείωση : Το πρόγραμμα δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε κοινόχρηστους υπολογιστές, παρά μόνο στον υπολογιστή σας για την ανάκτηση των δικών σας στοιχείων σύνδεσης στο facebook που έχουν αποθηκευτεί από το πρόγραμμα περιήγησης.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .