Οι 19 καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης συγχώνευσης και μετατροπής αρχείων PDF



Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Οι 19 καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης συγχώνευσης και μετατροπής αρχείων PDF

read

Η χρήση αρχείων PDF είναι πολύ διαδεδομένη και αποτελεί ένα στάνταρ πρότυπο μεταφοράς δεδομένων και εικόνας που εφαρμόζεται παγκοσμίως. Eν τούτοις τα πράγματα δυσκολεύουν όταν προσπαθήσουμε να αναζητήσουμε δωρεάν εφαρμογές που μπορούν να τα επεξεργαστούν. Με οδηγό την αποτελεσματικότητα και κυρίως την δωρεάν προσφορά, σας παρουσιάζουμε 19  από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας αρχείων PDF που θα σας βοηθήσουν στην επεξεργασία τους.



AlterPDF

1.

Το AlterPDF, αποτελείται, από ένα σύνολο δωρεάν εργαλείων PDF, το οποίο σας επιτρέπει να μετατρέψετε, να τροποποιήσετε και να υπογράψετε τα έγγραφα PDF. Με αυτό το πρόγραμμα είστε σε θέση να μετατρέψετε PDF σε εικόνες, καθώς και να μετατρέψετε JPG και άλλες εικόνες σε PDF, να κάνετε εξαγωγή κειμένου και εικόνων. Μπορείτε να συγχωνεύσετε αρχεία PDF σε ένα έγγραφο ή να διαχωρίσετε ένα PDF σε πολλά αρχεία και να περιστρέψτε, περικόψετε και να αφαιρέστε επιθυμητές σελίδες από ένα PDF. Είναι επίσης δυνατή η κρυπτογράφηση, η αποκρυπτογράφηση, η υπογραφή PDF και η αλλαγή μεταδεδομένων.

K2pdfopt

2.

Με το K2pdfopt μπορείτε να βελτιστοποιήσετε αρχεία PDF / DJVU για ηλεκτρονικούς αναγνώστες (π.χ. Kindle) και smartphones. Λειτουργεί καλά σε αρχεία PDF / DJVU πολλαπλών στηλών ακόμα και σε σαρωμένα αρχεία PDF. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως γενικό εργαλείο χειρισμού PDF αντιγραφής, περικοπής. Πρόκειται για ένα αυτόνομο πρόγραμμα που βελτιστοποιεί τη μορφή σε αρχεία PDF (ή DJVU) και τα καθιστά πιο κατάλληλα για προβολή σε μικρές οθόνη (π.χ. 6-ιντσών) για smartphones ή ειδικούς ηλεκτρονικούς αναγνώστες όπως το Kindle. Η έξοδος από k2pdfopt είναι ένα νέο (βελτιστοποιημένo) αρχείο PDF.

PDF Arranger

3.

Eφαρμογή επεξεργασίας εγγράφων PDF, η οποία βοηθά τον χρήστη να συγχωνεύσει ή να χωρίσει έγγραφα PDF να περιστρέψει, να περικόψει και να αναδιατάξει τις σελίδες που επιθυμεί χρησιμοποιώντας μια δια-δραστική και διαισθητική γραφική διεπαφή. 

Η εφαρμογή είναι πολύ απλή και εύκολη στη χρήση, με μόνο μερικά κουμπιά στη γραμμή εργαλείων της, για το άνοιγμα ενός εγγράφου PDF, την αποθήκευση των τρεχουσών τροποποιήσεων, και τη μεγέθυνση ή σμίκρυνση και περιστροφή σελίδων εγγράφων PDF. Για να αναδιατάξετε τις σελίδες σε ένα αρχείο PDF, ανοίξτε το έγγραφο PDF που θέλετε να τροποποιήσετε και σύρετε και αποθέστε τις σελίδες για να αλλάξετε τη σειρά τους. 

Από εκεί και μετα μπορείτε να εξάγετε την τρέχουσα επιλογή. Εκτός από τη συγχώνευση και τον διαχωρισμό αρχείων PDF, μπορείτε να περιστρέψετε μεμονωμένες σελίδες, να περικόψετε σελίδες για να αποκρύψετε περιεχόμενο ή να διαγράψετε οριστικά σελίδες από ένα έγγραφο. Επιπλέον, οι ιδιότητες του εγγράφου PDF μπορούν να επεξεργαστούν με ευκολία μέσω του PDF Arranger.

PageFlip Free PDF to ePub

4.

Το PageFlip PDF to ePub, είναι ένας δωρεάν PDF σε ePub μετατροπέας, σας επιτρέπει να μετατρέψετε το PDF σε μορφή ePub εύκολα. 100% ελεύθερο λογισμικό, απολύτως χωρίς επιπλέον κόστος. Μετά την μετατροπή του PDF σε ePub, μπορείτε να το εμφανίσετε στον ιστότοπό σας έτσι να μπορεί να το διαβάσει κανείς απευθείας. Μπορείτε ακόμη να μετατρέψετε είτε ένα αρχείο είτε πολλά αρχεία PDF σε μορφή ePub κάθε φορά.

SwifDoo PDF

5.

Το Swifdoo PDF σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε, να μετατρέψετε, να συγχωνεύσετε, να συμπιέσετε και να υπογράψετε έγγραφα PDF πολύ απλά και γρήγορα. Περιλαμβάνει, όλα τα εργαλεία PDF που χρειάζεστε για να επεξεργαστείτε αρχεία PDF να διορθώσετε τυπογραφικά λάθη, να προσθέσετε σελίδες, συνδέσμους ή εικόνες, η να αφαιρέσετε περιεχόμενο. 

Ακόμη μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος γραμματοσειράς, το στυλ και το χρώμα, Η αντιγραφή και επικόλληση κειμένου είναι πολύ απλή. Επιπλέον, η ισχυρή λειτουργία OCR σάς δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσετε και να αναγνωρίσετε το κείμενο σαρωμένων PDF. 

Το SWIFDOO PDF παρέχει διαφορετικές ενέργειες συνδέσμων που σας επιτρέπει να μεταβείτε σε μια νέα σελίδα στο ίδιο έγγραφο, σε εξωτερική ιστοσελίδα ή σε συγκεκριμένο αρχείο. Εκτός αυτού, μπορείτε να εισάγετε εικόνες σε ένα PDF και να ρυθμίσετε τη διαφάνεια..

EasyPDF

6.

Δωρεάν Online υπηρεσία μέσω της οποίας μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία PDF σε Word, PDF σε PowerPoint, PDF σε Excel, PDF σε AutoCAD PDF σε απλό κείμενο, PDF σε JPG, PDF σε PNG,PDF σε GIF, να χωρίσετε ή να ενώσετε ξεχωριστά αρχεία PDF, να μετατρέψετε αρχεία του Word σε PDF, να δημιουργήσετε έγγραφα PDF και να εξαγάγετε κείμενο από ένα αρχείο σαρωμένης εικόνας και να επεξεργαστείτε το περιεχόμενό σας στο Word. 

Με το OCR Online μπορείτε επίσης να μετατρέψετε σε κείμενο, οποιαδήποτε εικόνα και να εξάγετε πίνακες από σαρωμένες εικόνες μετατρέποντάς στο Excel. Δεν έχει σημασία το λειτουργικό σας μπορεί να δουλέψει απρόσκοπτα σε Windows, Mac ή Linux, χωρίς να απαιτείται να εγγραφείτε και χωρίς κανένα περιορισμό. 

Οι μετατροπές σας είναι ασφαλείς και τα αρχεία που έχουν μετατραπεί διαγράφονται μετά από λίγες ώρες, επίσης μπορείτε αποκτήστε πρόσβαση μέσω του browser σας από το κινητό ή το tablet σας και να μετατρέψτε τα αρχεία με τον ίδιο τρόπο όπως και στον υπολογιστή σας. Τέλος, μπορείτε να ανεβάσετε και επεξεργαστεί αρχεία που έχετε αποθηκευμένα στο Google Drive και το Dropbox.

PDFMate PDF Converter Free

7.

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για προβλήματα κατά την αντιγραφή ή την επεξεργασία αρχείων PDF. Το PDFMate PDF Converter Free είναι μια δωρεάν εφαρμογή για τη μετατροπή αρχείων PDF σε απλό κείμενο, EPUB, IMAGES, HTML, SWF, Word και αρχεία PDF. Μπορεί να μετατρέψει PDF σε Word / Text / EPUB / IMAGE/ HTML / SWF / PDF. 

Σας δίνει τη δυνατότητα να συγχωνεύσετε πολλά αρχεία PDF σε ένα ενιαίο αρχείο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όπου υπάρχει ανάγκη για μετατροπή PDF σε επεξεργάσιμο κείμενο, Word και αρχεία HTML, σε eBooks EPUB για ανάγνωση και κοινή χρήση σε eReaders όπως iPad, iPhone, Sony Reader, Android, Kindle Fire κλπ, καθώς και σε κοινές μορφές εικόνων σε JPG, PNG, GIF, BMP, TIFF), ακόμα και να μετατρέψετε αρχεία PDF σε αρχεία SWF.

Τα αρχεία εξόδου διατηρούν όλες τις αρχικές διατάξεις, το περιεχόμενο κειμένου, τις εικόνες και τους υπερσυνδέσμους, και μετά τη μετατροπή, μπορείτε να επεξεργαστείτε τα αρχεία εξόδου σε κείμενο, HTML editor κ.λ.π. για να βελτιστοποιήσετε περαιτέρω τα αρχεία στις δικές σας απαιτήσεις.

PDF Shaper

8.

Ολοκληρωμένη εφαρμογή η οποία εμπεριέχει μια συλλογή από δωρεάν εργαλεία PDF και το οποίο σας επιτρέπει να συγχωνεύσετε να διασπάσετε να κρυπτογραφήσετε και να αποκρυπτογραφήσετε αρχεία PDF, να μετατρέψετε φωτογραφίες σε PDF, PDF σε Word RTF ή εικόνες, να εξαγάγετε κείμενο και εικόνες από PDF. Εν κατακλείδι πρόκειται για ένα από τα καλύτερα προγράμματα επεξεργασίας αρχείων και όλα αυτά μαζεμένα μέσα σε μία εφαρμογή, υποστηρίζει Unicode χαρακτήρες και μαζική επεξεργασία. Στην δωρεάν του έκδοση περιλαμβάνει κάποιους περιορισμούς.

PDFMate Free PDF Merger

9.

Με αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να τεμαχίσετε ένα μεγάλο αρχείο PDF, να διαγράψετε ανεπιθύμητες σελίδες, να συγχωνεύσετε βασικά μέρη του εγγράφου PDF, να αναδιατάξετε το αρχείο με την επιθυμητή σειρά, να μετατρέψετε το σαρωμένο αρχείο μορφής εικόνας και να δημιουργήσετε κρυπτογραφημένα αρχεία PDF. 

Το PDFMate Free PDF Merger περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά, όπως το να προσθέστε πολλά αρχεία PDF με απλή ενέργεια μεταφοράς και απόθεσης, μαζική συγχώνευση αρχείων PDF ή μετατροπή πολλαπλών αρχείων εικόνας με γρήγορη ταχύτητα με ένα κλικ, εκτύπωση εγγράφου PDF εξόδου με ρύθμιση σελίδας 2 σε 1 ή ακόμα και 4 σε 1, εξοικονομώντας χρόνο, χαρτί και φιλικότητα προς το περιβάλλον. 

Η όλη διαδικασία συγχώνευσης PDF απλοποιείται σε 3 βήματα. Απλά πρέπει να προσθέσετε αρχεία, να προσαρμόσετε την έξοδο και να κάνετε κλικ για συγχώνευση. Τέλος μπορείτε να δημιουργήσετε έγγραφα PDF με κρυπτογράφηση PDF υψηλής ασφαλείας που μπορεί να λειτουργήσει ως encrypter PDF, προσφέροντάς σας προστασία των αρχείων σας. Υπάρχουν επιλογές για τον ορισμό κωδικού πρόσβασης για το PDF σας, σας δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώσετε εμπιστευτικό αρχείο PDF με υψηλή ασφάλεια. .

PDF sam Basic

10.

Δωρεάν λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για να χωρίζει, να συγχωνεύει, να εξάγει σελίδες, να αναμειγνύει και να περιστρέφει αρχεία PDF. μέσα από ένα πολύ καθαρό, περιεκτικό μενού και μάλιστα στα ελληνικά. Η συγχώνευση είναι ίσως το πιο δημοφιλές τμήμα του PDFsam Basic και σας επιτρέπει να συνδυάσετε πολλά αρχεία PDF μαζί. 

Τα αρχεία PDF εισαγωγής μπορούν να συγχωνευθούν εντελώς ή μερικώς. Η επιλογή σελίδας μπορεί να ρυθμιστεί με τη μορφή διαστημάτων σελίδας διαχωρισμένων με κόμμα (Ex 1-10, 14, 25-), δίνοντάς σας τη δυνατότητα να καθορίσετε ποιες σελίδες θέλετε να συγχωνεύσετε για κάθε αρχείο PDF εισόδου. 

Μπορείτε να τα συγχωνεύσετε, να τα απορρίψετε για να διατηρήσετε μικρότερο ή να δημιουργήσετε ένα νέο δέντρο σελιδοδεικτών με μία καταχώρηση για κάθε συγχωνευμένο αρχείο PDF. Μπορείτε να τα απορρίψετε, αλλά και να τα συγχωνεύσετε σε μια νέα μορφή ή ακόμα και να τα συγχωνεύσετε με τη μετονομασία πεδίων. 

Τέλος προσθέστε έναν πίνακα περιεχομένων στην αρχή του παραγόμενου PDF. Μια λίστα με καταχωρίσεις με δυνατότητα κλικ θα σας επιτρέψει να πλοηγηθείτε εύκολα στα συγχωνευμένα αρχεία PDF. Εν κατακλείδι, πρόκειται για ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας PDF που ξεχωρίζει για την απλότητα αλλά και για το πλήθος των επιλογών του.

pdfcandy

11.

Το PDF Candy παρέχει στους χρήστες σε όλο τον κόσμο με εντελώς δωρεάν online εργαλεία σχετικά με την επεξεργασία με αρχεία PDF ( όπως μετατροπή, διάσπαση, συγχώνευση, περιστροφή, κλπ). με απόλυτη αξιοπιστία και υψηλής ποιότητας επεξεργασία. Πρόκειται για ένα ευέλικτο εργαλείο που σας επιτρέπει να μετατρέψετε αρχεία από PDF σε διάφορες υποστηριζόμενες μορφές (PDF σε DOC, PDF σε JPG, κλπ), αλλά και να μετατρέψετε επίσης έγγραφα, e-books και εικόνες σε PDF, να συγχωνεύσετε PDF, να διασπάσετε PDF, να εξάγετε εικόνες και κείμενο από PDF, να επεξεργαστείτε PDF μεταδεδομένων, να προστατεύσετε PDF και να ξεκλειδώσετε αρχεία που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται χωρίς κόστος και χωρίς διαφημίσεις.

PDF Replacer

12.

Τα έγγραφα σε μορφή PDF δεν είναι εύκολο να τροποποιηθούν και να αλλάξουν. Έτσι, μερικές φορές, μπορεί να προκύψει πρόβλημα επειδή μπορεί να χρειαστεί να τροποποιήσετε μερικές λέξεις ή να αντικαταστήσετε ένα κείμενο σε ένα αρχείο PDF, ειδικά εάν πρέπει να αντικαταστήσετε μερικά διπλότυπα κείμενα ή λέξεις σε πολλά PDF και δεν ξέρετε πώς να το κάνετε. Το PDF Replacer είναι ένα εργαλείο λογισμικού αντικατάστασης κειμένου PDF. 

Με αυτό το πρόγραμμα μπορείτε εύκολα να αντικαταστήσετε μια συγκεκριμένη λέξη, φράση ή πρόταση σε πολλά αρχεία PDF με το κείμενο που θέλετε και ακόμη να ορίσετε ή να αλλάξετε την αντικατάσταση γραμματοσειράς κειμένου, όπως έντονους χαρακτήρες, πλάγια γραφή, υπογράμμιση και διαγραφή. Αν χρειάζεται να αντικαταστήσετε το κείμενο σε μερικές σελίδες αντί για ολόκληρο το αρχείο PDF, διαθέτει μια λειτουργία εύρους σελίδων, η οποία μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει τις λέξεις που επιθυμείτε μόνο μεμονωμένες σελίδες. 

Εκτός από αυτές τις δυνατότητες, το PDF Replacer σας επιτρέπει επίσης να εισάγετε πολλαπλές λέξεις αντικατάστασης ταυτόχρονα και θα αντικαταστήσει το κείμενο που έχετε ορίσει σε κάθε αρχείο PDF. Τέλος υποστηρίζει PDF σε περισσότερες από 50 γλώσσες, σχεδόν όλων των χωρών.

PDF24 Creator

13.

Το PDF24 Creator 10 φέρνει όλα τα εργαλεία της δωρεάν online εφαρμογής PDF24 Tools ως έκδοση εκτός σύνδεσης. Όλα τα αρχεία παραμένουν στον υπολογιστή σας. Όπως πολύ σωστά καταλάβατε πρόκειται για ένα δωρεάν πρόγραμμα μετατροπής εγγράφων ή εικόνων σε αρχεία PDF. 

Κατεβάστε το πρόγραμμα και τρέξτε το, αυτό θα δημιουργήσει στον υπολογιστή σας ένα εικονικό εκτυπωτή, σύρτε το έγγραφο που θέλετε να μετατρέψετε στο σημείο που σας υποδεικνύει το πρόγραμμα, όπως θα παρατηρήσετε θα δημιουργηθεί προ-επισκόπηση του εγγράφου ή της εικόνας που θέλετε να μετατρέψετε, πατήστε το εικονίδιο του εκτυπωτή επιλέξτε εκτυπωτή και το έγγραφό σας είναι έτοιμο.

Το free PDF24 PDF Creator είναι ένα πρόγραμμα που δημιουργεί αρχεία PDF από σχεδόν όλες τις εφαρμογές. Με τον δημιουργό PDF μπορείτε να μετατρέψετε έγγραφα σε αρχεία PDF πολύ εύκολα, να δημιουργήσετε πολλαπλούς εκτυπωτές PDF για διαφορετικές εργασίες και να φτιάξετε προφίλ για επαναλαμβανόμενες εργασίες. 

Μπορείτε επίσης να συνδέσετε εύκολα πολλά αρχεία μαζί, να κλειδώστε ή να ξεκλειδώστε αρχεία PDF, να μετατρέψτε, να διαχωρίστε και να συμπιέστε αρχεία PDF. Οι ρυθμίσεις μπορούν να αποθηκευτούν μόνιμα για μελλοντική χρήση, χωρίς να χρειάζεται να τις αλλάζετε κάθε φορά. Τέλος διαθέτει επιλογές για μεταδομένα PDF, ασφάλεια κωδικού πρόσβασης, συμπίεση ανάλυση, και ψηφιακή υπογραφή.

Corrupt PDF Viewer

14.

Εάν προσπαθήσετε να ανοίξετε ένα αρχείο PDF και λάβετε το μήνυμα το αρχείο "αρχείο έχει υποστεί ζημιά" ή κάποιο άλλο μήνυμα σφάλματος αυτό σημαίνει ότι αυτό το αρχείο PDF είναι κατεστραμμένο και δεν μπορεί να ανοίξει. 

Το Corrupt PDF Viewer είναι ένα μικρό βοηθητικό πρόγραμμα που επιτρέπει στους χρήστες να ανοίγουν και να βλέπουν κατεστραμμένα αρχεία PDF στα Windows αμέσως. 

Σε αντίθεση με άλλα εργαλεία επισκευής PDF το Corrupt PDF Viewer μπορεί να ανοίξει και να εμφανίσει το προβληματικό περιεχόμενο PDF απευθείας όπως το άνοιγμα ενός κανονικού αρχείου PDF. 

Σας επιτρέπει επίσης να αποθηκεύσετε το περιεχόμενο σε ένα νέο ακέραιο αρχείο PDF, το οποίο θα μπορούσε να προβληθεί από άλλους αναγνώστες PDF ή προγράμματα περιήγησης ιστού. Εκτός αυτού, υποστηρίζει την εξαγωγή επισκευασμένων σελίδων PDF σε εικόνες ή την εκτύπωσή τους σε εκτυπωτές.

PDF Fixer

15.

Το PDF είναι μια πολύ κοινή μορφή εγγράφου που συναντάμε στην καθημερινότητά μας. Δεδομένου ότι τα περισσότερα PDF συμπιέζονται, η επεξεργασία αρχείων PDF με έναν επεξεργαστή κειμένου πιθανό να προκαλέσει τη φθορά, τη μετατόπιση των δεδομένων ή την απώλεια μέρους των δεδομένων λόγω αστάθειας δικτύου και κατά τη μεταφορά του και η οποία είναι πιθανόν να προκαλέσει βλάβη και καταστροφή των αρχείων PDF . Τα προγράμματα ανάγνωσης αρχείων PDF δεν μπορούν να ανοίξουν ή να επιδιορθώσουν τα χαλασμένα αρχεία PDF. Ωστόσο, το PDF Fixer είναι ένα δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα επισκευής PDF που μπορεί να επισκευάσει και να επαναφέρει τυχόν προβληματικά αρχεία PDF.

PDF Page Merger

16.

Εκπληκτική εφαρμογή γραφείου που σχεδιάστηκε ειδικά για τη συγχώνευση πολλών σελίδων σε μία σελίδα σε ένα αρχείο PDF. Εκτός από το συνδυασμό όλων των σελίδων σε ένα αρχείο PDF μιας σελίδας μπορεί επίσης να συγχωνεύσει κάθε 2, 4 ή περισσότερες σελίδες PDF σε μία σελίδα και να τις αποθηκεύσει σε ένα νέο αρχείο PDF. 

Αυτό θα ήταν πολύ χρήσιμο για άτομα που πρέπει να δημιουργήσουν περιοδικά PDF διπλής όψης, eBooks PDF σελίδας κολλάζ ή να εξοικονομήσουν μελάνι για μαζική εκτύπωση εγγράφων. Πρόκειται για πολύγλωσση έκδοση που περιλαμβάνει αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ολλανδικά, ιταλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, πολωνικά, δανικά, κινέζικα, ιαπωνικά, κορεατικά, ελληνικά και άλλες γλώσσες.

Εκτός από την διαχείριση του κλασικού μεγέθους σελίδας A4, μπορεί να κλιμακώσει τη συγχωνευμένη σελίδα PDF στα περισσότερα κοινά μεγέθη χαρτιού όπως τα A3, B5, C1, Letter κ.ο.κ. Το πρόγραμμα υποστηρίζει επίσης προσαρμογή προσανατολισμού σελίδας PDF.

ILove PDF

17.

Δωρεάν σουίτα  επεξεργασίας αρχείων PDF για το κινητό σας. Η επεξεργασία και τροποποίηση PDF αρχείων είναι 100 % ΔΩΡΕΑΝ, πιο εύκολη και πιο γρήγορη από ποτέ! Τώρα, η προσθήκη υπογραφής σε PDF έγγραφα, η επεξεργασία και η συμπλήρωση PDF φορμών μπορούν να γίνουν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα από το κινητό σας.

Το iLovePDF mobile App αποτελεί ένα εξαιρετικό συνδυασμό δωρεάν PDF reader και PDF επεξεργαστή. Έχει σχεδιαστεί ώστε να εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και μπορεί να μετατρέψει ένα smartphone ή tablet σε έναν αξιόπιστο επεξεργαστή μετατροπής και επεξεργασίας αρχείων, απογειώνοντας την παραγωγικότητα ακόμα και όταν ο χρήστης είναι on the go.  Η εφαρμογή παρέχει στους χρήστες του πλήρη πρόσβαση σε όλα τα PDF εργαλεία χωρίς χρονικούς ή γεωγραφικούς περιορισμούς. 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

  • Μπορείτε να κάνετε επισήμανση του σχετικού κειμένου σε ένα PDF αρχείο και κατόπιν, να προσθέσετε σχόλια και υποσημειώσεις στο PDF, ακόμα και να ζωγραφίσετε ή να εισάγετε εικόνες.
  • Μπορείτε να προσθέσετε την υπογραφή σας σε PDF αρχεία απευθείας μέσω του smartphone ή του tablet.
  • Μπορείτε να συμπληρώσετε PDF φόρμες και να τις μοιράσετε εντός λίγων δευτερολέπτων.
  • Μπορείτε επίσης, να επιλέξετε πολλαπλά PDF έγγραφα και να τα συγχωνεύσευσετε σε ένα PDF αρχείο.
  • Διαχωρισμό PDF σελίδων ή εξαγωγή σελίδων σε πολλαπλά PDF έγγραφα σε πολύ υψηλή ποιότητα.
  • Δυνατότητα επιλογής και ελέγχου του επιθυμητού μεγέθους των αρχείων με τη χρήση του εργαλείου PDF compressor.
  • Μετατροπή Office εγγράφων σε PDF αρχεία.
  • Επεξεργασία σε σκαναρισμένα έγγραφα on-the-go με δυνατότητα μετατροπής οποιουδήποτε σκαναρισμένου κειμένου ή εικόνας σε επεξεργάσιμο PDF αρχείο με εξαιρετικά υψηλή ακρίβεια.
  • Υψηλής ποιότητας εξαγωγή εικόνων από PDF έγγραφα και δυνατότητα μετατροπής εικόνων σε ένα ή πολλαπλά PDF αρχεία.
  • Περιστροφή συγκεκριμένων PDF σελίδων και τροποποίηση του μεγέθους τους ώστε να ταιριάζουν άψογα στο έγγραφο.
  • Ξεκλείδωμα ακόμα και προστατευμένων με κωδικό PDF αρχείων και αφαίρεση του κωδικού για τη χρήση του αρχείου.
  • Πλήρη εξατομίκευση για PDF αρχεία με δυνατότητα επιλογής θέσης, και μεγέθους των αριθμών σελίδας.
  • Μπορεί επίσης να επιλεχθεί οποιαδήποτε εικόνα ή κείμενο και να προστεθεί ως υδατογράφημα σε οποιοδήποτε PDF έγγραφο. 
  • Οι χρήστες μπορούν να συνδέονται στον Google Drive ή στο Dropbox με τον προσωπικό λογαριασμό τους και να επιλέγουν να κοινοποιούν τα PDF αρχεία τους απευθείας από το Cloud.
  • Προβολή, επεξεργασία, τροποποίηση για PDF αρχεία που βρίσκονται αποθηκευμένα σε Cloud ή σε κινητή συσκευή, οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

PDF24 Tools

18.

Πρόκειται για μία εκπληκτική, δωρεάν, διαδικτυακή εφαρμογή μέσω της οποίας, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα σε ότι έχει σχέση με αρχεία PDF, όπως να δημιουργήσουμε αρχεία PDF να αφαιρέσουμε σελίδες από κάποιο έγγραφο PDF, να εξάγουμε σελίδες, να συγχωνεύσουμε PDF, να τα βελτιστοποιήσουμε να προσθέσουμε υδατογράφημα να τα μετατρέψουμε και πολλές άλλες ακόμη ευκολίες.

Σάς προσφέρει μια συλλογή εργαλείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εργαστείτε παραγωγικά με αρχεία PDF και άλλα αρχεία. Τα εργαλεία του PDF24 θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα. Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα σε σχέση με PDF που δεν μπορείτε να κάνετε. Τα εργαλεία του, έχουν αναπτυχθεί με στόχο να είναι όσο πιο εύχρηστα γίνεται. 

Ο στόχος ήταν και είναι η ευκολία του χρήστη. Η μεταφορά αρχείων στους διακομιστές του γίνεται με κρυπτογράφηση. Τα διαδικτυακά εργαλεία του λειτουργούν απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού και επομένως δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κανένα λογισμικό. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία σε οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο διαδίκτυο

Υποστηρίζει όλα τα τρέχοντα λειτουργικά συστήματα και προγράμματα περιήγησης. Είτε πρόκειται για Windows, Linux, MACs ή smartphones, το PDF24 λειτουργεί εξίσου καλά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα εργαλεία του δωρεάν και χωρίς κανέναν περιορισμό.

PDF Unshare

19.

Το PDF Unshare είναι ένα δωρεάν λογισμικό προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων PDF που κρυπτογραφεί και προστατεύει αρχεία PDF και UPDF με ρυθμίσεις άδειας και εξουσιοδότησης μέσω για την αποφυγή εκτύπωσης, επεξεργασίας και αντιγραφής ευαίσθητων πληροφοριών από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες. 

Στοχεύοντας σε οργανισμούς που αναζητούν εύχρηστες λύσεις κρυπτογράφησης για την προστασία ευαίσθητων δεδομένων, αυτό το λογισμικό δεν χρησιμοποιεί κωδικούς πρόσβασης για την προστασία αρχείων PDF, καθώς μπορούν εύκολα να κοινοποιηθούν ή να αφαιρεθούν μέσω προγραμμάτων. Αντ 'αυτού, τα αρχεία PDF προστατεύονται χρησιμοποιώντας μεμονωμένα κλειδιά κρυπτογράφησης που μεταδίδονται σε εξουσιοδοτημένες συσκευές από έναν διακομιστή ιστού και κρυπτογραφούνται σε μια αποθήκευση κλειδιών στην τοπική συσκευή. 

Η αποθήκευση κλειδιών είναι κλειδωμένη σε μεμονωμένες συσκευές, επομένως δεν μπορεί να αντιγραφεί και να μετακινηθεί αλλού. Το PDF Unshare παρέχει πολλές δυνατότητες ασφαλείας και ενσωματωμένους περιορισμούς για την προστασία αρχείων PDF. Τα περισσότερα από τα βασικά χαρακτηριστικά προστασίας εφαρμόζονται από προεπιλογή (περιορισμένη πρόσβαση χρήστη) όπου αλλού, ο χρήστης μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τις απαιτήσεις του. 

Όλοι αυτοί οι περιορισμοί ασφαλείας επιτρέπουν στους χρήστες να σταματήσουν την κοινή χρήση αρχείων PDF σε μη εξουσιοδοτημένους χρήστες, να ελέγχουν τον τρόπο χρήσης τους και τη διάρκεια χρήσης τους από εξουσιοδοτημένα μέλη. Το PDF Unshare παρέχει στους χρήστες μια κεντρική προσέγγιση δεδομένων με ασφάλεια και ευκολία. Επιπλέον, ανοίγει την πόρτα για μελλοντική κοινή καινοτομία που θα βοηθήσει τους χρήστες να διαχειρίζονται τα δεδομένα τους. Τα βασικά χαρακτηριστικά του λογισμικού Unshare PDF περιλαμβάνουν: Προστασία (κρυπτογράφηση) αρχείων PDF με συγκεκριμένες πολιτικές δικαιωμάτων RMS. Εφαρμογή δυναμικών υδατογραφημάτων ασφαλείας. 

Ο χρήστης μπορεί να ορίσει το κείμενο και το χρώμα του υδατογραφήματος ασφαλείας για το PDF για να αποτρέψει την αντιγραφή του περιεχομένου του αρχείου μέσω της χρήσης στιγμιότυπων οθόνης, φωτογραφικών μηχανών, φωτογραφικών μηχανών κινητού τηλεφώνου, λήψης βίντεο ή άλλων παρόμοιων μεθόδων. 

 Δημιουργία αρχείων καταγραφής δραστηριότητας που διατηρούν το ιστορικό των αρχείων τα οποία προστατεύονται και περιορισμένη πρόσβαση χρήστη. Περιορίζει την εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε έναν υπολογιστή Windows ή συσκευή iPhone ή Android. 

Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να ρυθμίσετε τα PDF σας να λήγουν σε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία. Αν και η χρήση της εφαρμογής δε είναι δύσκολη, εν τούτοις μπορείτε να διαβάσετε τον λεπτομερή τρόπο χρήσης της, στο σχετικό Tutorial , που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του δημιουργού της εφαρμογής.


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!