//Add More external stylesheets

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Sonic Visualiser : Δείτε και αναλύστε το περιεχόμενο μουσικών αρχείων και ήχων

read

Μία εφαρμογή για την προβολή και την ανάλυση του περιεχομένου μουσικών αρχείων. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα για μουσικολόγους, ερευνητές επεξεργασίας ακουστικών σημάτων και για οποιονδήποτε ψάχνει πώς μπορεί να δει τι βρίσκεται μέσα σε αρχεία ήχου. 

Τοποθετήστε αρχεία ήχου σε μορφές WAV, Ogg και MP3 και δείτε τις κυματομορφές τους. Εξετάστε τις οπτικοποιήσεις, όπως οι προβολές του φασματογράφου, με τη διαλογική ρύθμιση των παραμέτρων εμφάνισης. Επισημάνετε τα δεδομένα ήχου προσθέτοντας επισημασμένα χρονικά σημεία και καθορίζοντας τμήματα, τιμές και καμπύλες σημείων.

Δείτε ταυτόχρονα τα ίδια δεδομένα σε πολλαπλές αναλύσεις χρόνου (για κοντινό πλάνο και επισκόπηση). Εκτελέστε προσθήκες εξαγωγής χαρακτηριστικών για να υπολογίσετε αυτόματα τους σχολιασμούς, χρησιμοποιώντας αλγορίθμους όπως trackers, ανιχνευτές βήματος κ.ο.κ. Εισαγάγετε στρώματα σχολιασμού από διάφορες μορφές αρχείου κειμένου.

Εισαγάγετε τα δεδομένα σημειώσεων από τα αρχεία MIDI, τα δείτε παράλληλα με άλλες κλίμακες συχνότητας και παίζετε με τον αρχικό ήχο και επιλέξτε περιοχές ενδιαφέροντος, προαιρετικά σπρώξτε σε κοντινές θέσεις χαρακτηριστικών και παρακολουθήστε ατομικές και συγκριτικές επιλογές σε συνεχείς βρόχους.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .