//Add More external stylesheets Don't Sleep : Αποτρέψτε τον υπολογιστή σας από απενεργοποίηση, επανεκκίνηση,αδρανοποίηση



Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Don't Sleep : Αποτρέψτε τον υπολογιστή σας από απενεργοποίηση, επανεκκίνηση,αδρανοποίηση

read

Συμβαίνει περιοδικά ότι ο υπολογιστής μας να κλείνει, να κάνει επανεκκίνηση, ή να αδρανοποιείται και μάλιστα όταν δεν το επιδιώκουμε. Είναι αλήθεια ότι θα μπορούμε να προσαρμόσουμε ανάλογα τις ρυθμίσεις για τις ενέργειες αυτές, αλλά πολλές φορές δεν μπαίνουμε στον κόπο να το κάνουμε. 

Αν θέλετε μία εφαρμογή για πρόληψη ή διακοπή λειτουργίας του υπολογιστή σας που θα σας απαλλάξει από τις επί μέρους ρυθμίσεις που θα πρέπει να κάνετε και που περιλαμβάνει αναμονή, αδρανοποίηση, κλείσιμο και επανεκκίνηση του υπολογιστή σας θα τα βρείτε στο Dont Sleep, μία μικρή και φορητή εφαρμογή αφού για την λειτουργία της δεν χρειάζεται εγκατάσταση. 

Αλλά δεν κάνει μόνο αυτά, εμποδίζει επίσης loggin από τον υπολογιστή, την απενεργοποίηση της οθόνης ή την ενεργοποίηση της προφύλαξης οθόνης. Φυσικά, μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε με μη αυτόματο τρόπο όλες τις επιλογές και στη συνέχεια να τις ενεργοποιήστε ξανά.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!