//Add More external stylesheets

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

SSuite Excalibur : Δωρεάν σουίτα γραφείου

read

Από τις καλύτερες και ίσως η μικρότερη σε μέγεθος δωρεάν σουίτα γραφείου στο διαδίκτυο. Έχει όλα τα στοιχεία για να την χρησιμοποιήσει κανείς απρόσκοπτα το σπίτι ή το γραφείο, ιδανικό για υπολογιστές και tablet. Εισάγει μερικές νέες καινοτόμες έννοιες στο σχεδιασμό διεπαφών και την φιλική προς το χρήστη αλληλεπίδραση εφαρμογών. 

Παρέχει άμεση πρόσβαση στο σύστημα και μια πιο καθαρή επιφάνεια εργασίας .Οι διασυνδέσεις εγγράφων με καρτέλες διευκολύνουν επίσης την εύρεση των ανοιγμένων εγγράφων σας με μία μόνο προβολή.

Οι προεπισκοπήσεις μικρογραφιών βελτιώνουν περαιτέρω την αλληλεπίδραση του χρήστη προβάλλοντας ολόκληρη τη διάταξη εγγράφων, είτε δημιουργείτε έγγραφα pdf, είτε εικονοστοιχεία, είτε εμφανίζετε απλά την προεπισκόπηση εκτύπωσης καθώς δημιουργείτε το σημαντικό σας έγγραφο, τεύχος, επιστολή ή κάρτα γενεθλίων.

Περιλαμβάνει επίσης το SSuite Accel Spreadsheet, ισχυρό υπολογιστικό φύλλο που διαθέτει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να υπολογίσετε, να αναλύσετε, να συνοψίσετε και να παρουσιάσετε τα δεδομένα σας σε αριθμητικές αναφορές ή σε πολύχρωμα γραφικά. Χρησιμοποιήστε τον οδηγό γραφημάτων για να επιλέξετε από οκτώ ή περισσότερες κατηγορίες διαγραμμάτων 2-D και 3-D, και δεκάδες παραλλαγές.

Είτε δημιουργείτε οικονομικές εκθέσεις είτε διαχειρίζεστε προσωπικά έξοδα, το Accel σας δίνει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ευελιξία για να πετύχετε τους στόχους σας. Με μερικά κλικ, μπορείτε να αναδιοργανώσετε το υπολογιστικό φύλλο σας για να εμφανίσετε ή να αποκρύψετε ορισμένα εύρη δεδομένων ή για να διαμορφώσετε σειρές και πίνακες σύμφωνα με ειδικούς όρους ή για να υπολογίσετε γρήγορα τα υποσύνολα και τα σύνολα. 

Το Accel σάς επιτρέπει να παρουσιάζετε δεδομένα υπολογιστικών φύλλων σε δυναμικά διαγράμματα που ενημερώνονται αυτόματα όταν αλλάζουν τα δεδομένα. Συμβατότητα εγγράφων με το MS Office - {vts, txt, xls, csv}.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .