//Add More external stylesheets JDiskReport : Δείτε ποια αρχεία καταλαμβάνουν τον περισσότερο χώρο στο δίσκο σας


Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

JDiskReport : Δείτε ποια αρχεία καταλαμβάνουν τον περισσότερο χώρο στο δίσκο σας

read

Το JDiskReport είναι ένα δωρεάν λογισμικό που παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον χώρο αποθήκευσης στον υπολογιστή σας. Αναλύοντας τον σκληρό  σας δισκο,  παρέχει γραφικές αναπαραστάσεις που σας βοηθούν να κατανοήσετε ποια αρχεία καταλαμβάνουν τον περισσότερο χώρο.

Με το JDiskReport μπορείτε εύκολα να δείτε ποιοι τύποι αρχείων καταλαμβάνουν τον περισσότερο χώρο στον σκληρό δίσκο σας, ποιοι φακέλοι είναι οι μεγαλύτεροι και ποια αρχεία είναι τα πιο μεγάλα. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα την κατανομή του χώρου αποθήκευσης σας και να λάβετε μέτρα για να τον βελτιώσετε.

Μια από τις πλέον χρήσιμες λειτουργίες του είναι η δυνατότητα να αναζητήσετε αρχεία με βάση το μέγεθος τους. Έτσι, μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε τα μεγαλύτερα αρχεία στον υπολογιστή σας και να αποφασίσετε αν χρειάζεται να τα διαγράψετε για να ελευθερώσετε χώρο. Επιπλέον, το παρέχει και γραφικές αναπαραστάσεις που σας επιτρέπουν να δείτε ποιοι τύποι αρχείων καταλαμβάνουν τον περισσότερο χώρο στον υπολογιστή σας.

Έτσι, μπορείτε να αναγνωρίσετε αν υπάρχουν πολλά αρχεία μεγάλου μεγέθους που μπορεί να μην χρειάζεστε και να τα διαγράψετε για να ελευθερώσετε χώρο. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή JDiskReport


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .