//Add More external stylesheets KillCopy : Δωρεάν εφαρμογή με βελτιωμένες δυνατότητες αντιγραφής αρχείων


Τρίτη 9 Απριλίου 2024

KillCopy : Δωρεάν εφαρμογή με βελτιωμένες δυνατότητες αντιγραφής αρχείων

read

Δωρεάν εφαρμογή για τα Windows που παρέχει βελτιωμένες δυνατότητες αντιγραφής αρχείων. Διαθέτει μια σειρά προηγμένων επιλογών για την αντιγραφή αρχείων, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν περισσότερο έλεγχο στις διαδικασίες αντιγραφής τους. Eπιτρέπει ταχύτερες και πιο αποτελεσματικές μεταφορές αρχείων, καθιστώντας την ιδανική για περιπτώσεις όπου πρέπει να αντιγραφούν μεγάλα ή πολλά αρχεία.

Μπορεί να αντιγράψει αρχεία σε τοπικές μονάδες δίσκου και μερικές φορές μπορεί να επιταχύνει την αντιγραφή μεγάλων αρχείων κατά 2-3 φορές ταχύτερα. Είναι πολύ απλό στη χρήση. Μπορείτε να κάνετε αντιγραφή η μετακίνηση των αρχείων που επιθυμείτε, κάνοντας δεξί κλικ και επιλέγοντας KillCopy to.. για να επιλέξετε τον κατάλογο προορισμού. Όταν ολοκληρωθεί η αντιγραφή μπορεί να τερματίσει το σύστημα, ή να αναπαράγει ένα ήχο ώστε να γνωρίζετε ότι η αντιγραφή ολοκληρώθηκε.

Μπορείτε να περιορίσετε τη μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς αντιγραφής ή να αλλάξετε το τμήμα της τρέχουσας κίνησης που χρησιμοποιείται από το KillCopy. Αλλάζοντας το buffersize μπορείτε να ορίσετε τις καλύτερες ρυθμίσεις για μέγιστη ταχύτητα. Η αύξηση αυτού του μεγέθους θα αυξήσει τη μεταφορά, αλλά χρησιμοποιήστε υψηλές τιμές μόνο αν έχετε αρκετή μνήμη RAM στον υπολογιστή σας. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαμηλότερες τιμές.

Εάν η αντιγραφή τερματιστεί λόγω κολλήματος του υπολογιστή, θα συνεχιστεί αυτόματα μετά την επανεκκίνηση. Μπορείτε να επιβάλετε την αυτόματη συνέχιση πατώντας το κουμπί SHIFT όταν ακυρώσετε τη διαδικασία αντιγραφής. Μπορείτε επίσης να δείτε ποια αρχεία και πότε έχετε κατεβάσει στο αρχείο history.txt στον κατάλογο KillCopy. 

Η λειτουργία Turbo μπορεί να προσφέρει μεγάλη βελτίωση στην ταχύτητα αντιγραφής κατά την αντιμετώπιση μεγάλων αρχείων μεταξύ τοπικών δίσκων. Κατά τη μετακίνηση αρχείων,  μπορεί  να διαγράψει τα αρχεία προέλευσης μετά την αντιγραφή να τα αντικαταστήσει 1-3 φορές με τυχαία byte. Συνοψίζοντας, χρησιμοποιώντας  την εφαρμογή θα δείτε βελτιωμένη απόδοση και αξιοπιστία στις εργασίες αντιγραφής αρχείων. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή KillCopy
( κάντε δεξί κλικ και αποθήκευση συνδέσμου ως, για να κατεβάσετε την εφαρμογή)


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .