//Add More external stylesheets ZeroBlur : Θολώστε τα ευαίσθητα δεδομένα σας


Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

ZeroBlur : Θολώστε τα ευαίσθητα δεδομένα σας

read

Σας έχει συμβεί να καταγράψετε μια επίδειξη προϊόντος για να συνειδητοποιήσετε εκ των υστέρων ότι περιέχει ευαίσθητα δεδομένα, όπως προσωπικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή δεδομένα πελατών; Δεν είστε ο μόνος, συμβαίνει σε πολλούς.

Το ZeroBlur είναι μια επέκταση προγράμματος που μπορείτε να εγκαταστήσετε στον web browser σας που θα σας επιτρέψει να επιλέξετε συγκεκριμένα στοιχεία ή περιοχές της εφαρμογής ή του ιστότοπού σας που θέλετε να θολωθούν.

Επιλέξτε αν θα θολώσετε μόνο κάποιο συγκεκριμένη περιοχή σε κάποια σελίδα ή ολόκληρο τον ιστότοπο.  Μπορείτε να προσαρμόσετε την ένταση του θολώματος ανάλογα με τις ανάγκες σας, επιτρέποντάς σας να έχετε τον έλεγχο πάνω στην εμφάνιση της οθόνης σας. Μπορείτε να επιλέξετε να εφαρμόσετε το θόλωμα μόνο σε συγκεκριμένα μέρη της οθόνης, όπως για παράδειγμα στο περιεχόμενο των ιστοσελίδων ή στις διαφημίσεις.

Συμπερασματικά, πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ασφάλεια των δεδομένων για παρουσιάσεις  στο διαδίκτυο


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .