//Add More external stylesheets

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

PrintOnly : Δωρεάν εφαρμογή για ασφαλή και ελεγχόμενη εκτύπωση εγγράφων

read

Το PrintOnly είναι ένα προηγμένο λογισμικό για τον περιορισμό της εκτύπωσης αρχείων μόνο από φυσικούς εκτυπωτές USB και την αποτροπή της προβολής ή τροποποίησής τους. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τις λειτουργίες και τα πλεονεκτήματα του PrintOnly, καθώς και τον τρόπο χρήσης του λογισμικού.

Διατίθεται αποκλειστικά για τα Windows και έχει σχεδιαστεί με μεγάλη προσοχή για την προστασία των εγγράφων σας περιορίζοντας τις δυνατότητες εκτύπωσής τους μόνο σε φυσικούς εκτυπωτές USB. Yποστηρίζει τα περισσότερα δημοφιλή φορμάτ εγγράφων, συμπεριλαμβανομένων των PDF, MS Word, Excel, εικόνων JPG/PNG/TIF, TXT, PowerPoint, RTF και πολλών άλλων.

Με το PrintOnly, μπορείτε να ασφαλίσετε ένα ευρύ φάσμα τύπων εγγράφων, όπως PDF, αρχεία εικόνας, Word, Excel, PowerPoint και άλλα. Είναι ιδανικό για επιχειρήσεις ή άτομα που χειρίζονται τακτικά ευαίσθητες πληροφορίες και θέλουν να αποτρέψουν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή τροποποίηση.

Η εφαρμογή λειτουργεί ενεργοποιώντας μια λειτουργία περιορισμού που αποκλείει κάθε προσπάθεια προβολής ή επεξεργασίας του εγγράφου. Το έγγραφο μπορεί να εκτυπωθεί μόνο μέσω φυσικού εκτυπωτή USB, καθορίζοντας μάλιστα και τον αριθμό των εκτυπώσεων που επιθυμείτε, διασφαλίζοντας ότι παραμένει σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Αυτή η δυνατότητα αποτρέπει τη δημιουργία ψηφιακών αντιγράφων, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο διαρροής δεδομένων.

Είναι εύκολο στη χρήση και ενσωματώνεται άψογα με τα υπάρχοντα συστήματά σας και συμβατό με όλους τους εκτυπωτές USB, παρέχοντας ευελιξία και ευκολία. Είτε είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης που θέλει να προστατεύσει τις εμπιστευτικές πληροφορίες της εταιρείας σας είτε άτομο που θέλει να διατηρήσει τα προσωπικά σας έγγραφα ασφαλή, αυτή η εφαρμογή είναι η τέλεια λύση. 


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Προστασία των αρχείων από τροποποίηση πριν από την εκτύπωση: Το PrintOnly εμποδίζει τα έγγραφα να εκτυπώνονται από εικονικούς εκτυπωτές, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρεμπόδιση και τροποποίηση των εγγράφων πριν από την εκτύπωσή τους.
  • Περιορισμός του αριθμού εκτυπώσεων ανά υπολογιστή: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περιορίσετε πόσες φορές μπορεί να εκτυπωθεί σε κάθε υπολογιστή. Αυτό βοηθά στον περιορισμό της ανεξέλεγκτης εκτύπωσης.
  • Υποστήριξη υδατογραφήματος: Υποστηρίζει την προσθήκη υδατογραφήματος στα εκτυπωμένα υλικά σας, προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας και ανιχνευσιμότητας, καθιστώντας ευκολότερη την εντοπισμό της πηγής πιθανών διαρροών.
  • Περιορισμός της εκτύπωσης μόνο σε φυσικούς εκτυπωτές USB: Το PrintOnly εξασφαλίζει ότι τα αρχεία μπορούν να εκτυπωθούν μόνο από φυσικούς εκτυπωτές USB, βοηθώντας να αποτραπεί η μη εξουσιοδοτημένη εκτύπωση.
  • Ορισμός ημερομηνίας λήξης εκτύπωσης εγγράφου: Σας δίνει τον έλεγχο επί του τρόπου εκτύπωσης των εγγράφων σας. Μπορείτε να ορίσετε μια ημερομηνία λήξης εκτύπωσης 
  • Πολιτικές πρόσβασης:Σας επιτρέπει να ορίσετε πολιτικές πρόσβασης για τα αρχεία σας. Μπορείτε να καθορίσετε ποιοι χρήστες ή ομάδες χρηστών έχουν πρόσβαση στην εκτύπωση των αρχείων, προσδίδοντας έτσι μεγαλύτερο έλεγχο και ασφάλεια.
  • Διαχείριση εκτυπωτών: Παρέχει επίσης δυνατότητες διαχείρισης εκτυπωτών. Μπορείτε να ορίσετε ποιοι εκτυπωτές έχουν πρόσβαση στο PrintOnly και να περιορίσετε τους χρήστες που μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν. Αυτό σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε ποιοι εκτυπωτές είναι διαθέσιμοι για την εκτύπωση των αρχείων σας.
  • Αναφορές : Παρέχει αναφορές για τις εκτυπώσεις που πραγματοποιούνται. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να παρακολουθείτε ποιος εκτυπώνει ποια αρχεία και πότε.
  • Ευκολία χρήσης: Παρά την προηγμένη τεχνολογία του, το PrintOnly είναι σχεδιασμένο με έμφαση στην ευκολία χρήσης. Η διεπαφή του είναι φιλική προς τον χρήστη και παρέχει ευανάγνωστες οδηγίες για τη δημιουργία και διαχείριση των αρχείων PrintOnly.

Συνοψίζοντας, το PrintOnly είναι ένα λογισμικό για τα Windows που προσφέρει υψηλό επίπεδο ασφάλειας για τα έγγραφά σας περιορίζοντας την εκτύπωσή τους μόνο μέσω φυσικών εκτυπωτών USB και αποτρέποντας την προβολή ή την επεξεργασία τους.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή PrintOnly


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .