//Add More external stylesheets Πώς να εγκαταστήσετε γραμματοσειρές στο Google Docs


Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Πώς να εγκαταστήσετε γραμματοσειρές στο Google Docs

read

Η εγκατάσταση προσαρμοσμένων γραμματοσειρών Google για έγγραφα  στο Google Docs μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τα έγραφα σας, κάνοντάς τα να ξεχωρίζουν.

Με ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων επιλογών γραμματοσειρών, μπορείτε να βρείτε το τέλειο στυλ για  το περιεχόμενό σας . Για να εγκαταστήσετε τις προσαρμοσμένες γραμματοσειρές Google στα Έγγραφα Google, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα.


ΒΗΜΑΤΑ

1


Ανοίξτε το έγγραφο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένες γραμματοσειρές και κάντε κλικ στο "Πρόσθετα" στην επάνω γραμμή μενού.

2


Επιλέξτε "Λήψη πρόσθετων" από το αναπτυσσόμενο μενού. Στο αναδυόμενο παράθυρο, αναζητήστε "Extensis Fonts" ή οποιοδήποτε άλλο πρόσθετο που σχετίζεται με τη γραμματοσειρά που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας.

Μόλις βρείτε το επιθυμητό πρόσθετο, κάντε κλικ σε αυτό για να ανοίξετε τη σελίδα λεπτομερειών και κάντε κλικ στο "Εγκατάσταση" για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση του πρόσθετου.

Αφού εγκατασταθεί, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένες γραμματοσειρές στα Έγγραφα Google


Πώς το χρησιμοποιούμε

Κάντε ξανά κλικ στο "Πρόσθετα" από την επάνω γραμμή μενού και επιλέξτε το εγκατεστημένο πρόσθετο που σχετίζεται με τη γραμματοσειρά (π.χ. Γραμματοσειρές επέκτασης) από το αναπτυσσόμενο μενού.

Θα εμφανιστεί νέα πλαϊνό μενού που θα εμφανίζει μια τεράστια βιβλιοθήκη γραμματοσειρών. Περιηγηθείτε σε διάφορες κατηγορίες ή χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αναζήτησής τους για να βρείτε συγκεκριμένες γραμματοσειρές.

Μόλις βρείτε μια γραμματοσειρά που σας αρέσει, απλώς κάντε κλικ σε αυτήν για να την εφαρμόσετε στο επιλεγμένο κείμενο.
   
Εν κατακλείδι, η εγκατάσταση προσαρμοσμένων γραμματοσειρών Google για τα έγγραφα Google ανοίγει ατελείωτες δυνατότητες δημιουργικότητας. Με μερικά απλά βήματα, μπορείτε να μετατρέψετε ένα απλό κείμενο σε οπτικά ελκυστικό περιεχόμενο που προσελκύει την προσοχή στους αναγνώστες σας.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .