Πώς να εγκαταστήσετε γραμματοσειρές στο Google Docs

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Πώς να εγκαταστήσετε γραμματοσειρές στο Google Docs

read

Η εγκατάσταση προσαρμοσμένων γραμματοσειρών Google για έγγραφα Google μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την οπτική ελκυστικότητα των εγγράφων σας, κάνοντάς τα να ξεχωρίζουν και δημιουργώντας μια πιο εξατομικευμένη πινελιά. 

Με ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων επιλογών γραμματοσειράς, μπορείτε να βρείτε το τέλειο στυλ που αντηχεί με το περιεχόμενό σας και επικοινωνεί αποτελεσματικά το μήνυμά σας. Για να εγκαταστήσετε προσαρμοσμένες γραμματοσειρές Google  στα Έγγραφα Google, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα.


ΒΗΜΑΤΑ

1


Ανοίξτε το έγγραφο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένες γραμματοσειρές και κάντε κλικ στο "Πρόσθετα" στην επάνω γραμμή μενού.

2


Επιλέξτε "Λήψη πρόσθετων" από το αναπτυσσόμενο μενού. Στο αναδυόμενο παράθυρο, αναζητήστε "Extensis Fonts" ή οποιοδήποτε άλλο πρόσθετο που σχετίζεται με τη γραμματοσειρά που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας.

Μόλις βρείτε το επιθυμητό πρόσθετο, κάντε κλικ σε αυτό για να ανοίξετε τη σελίδα λεπτομερειών και κάντε κλικ στο "Εγκατάσταση" για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση του πρόσθετου.

Αφού εγκατασταθεί, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένες γραμματοσειρές στα Έγγραφα Google

Πώς το χρησιμοποιούμε

Κάντε ξανά κλικ στο "Πρόσθετα" από την επάνω γραμμή μενού και επιλέξτε το εγκατεστημένο πρόσθετο που σχετίζεται με τη γραμματοσειρά (π.χ. Γραμματοσειρές επέκτασης) από το αναπτυσσόμενο μενού.

Θα εμφανιστεί νέα πλαϊνό μενού που θα εμφανίζει μια τεράστια βιβλιοθήκη γραμματοσειρών. Περιηγηθείτε σε διάφορες κατηγορίες ή χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αναζήτησής τους για να βρείτε συγκεκριμένες γραμματοσειρές.

Μόλις βρείτε μια γραμματοσειρά που σας αρέσει, απλώς κάντε κλικ σε αυτήν για να την εφαρμόσετε στο επιλεγμένο κείμενο.
   
 Εν κατακλείδι, η εγκατάσταση προσαρμοσμένων γραμματοσειρών Google για  τα έγγραφα Google ανοίγει ατελείωτες δυνατότητες δημιουργικότητας και προσαρμογής στα έγγραφά σας. Με μερικά απλά βήματα, μπορείτε να μετατρέψετε απλό κείμενο σε οπτικά ελκυστικό περιεχόμενο που προσελκύει την προσοχή και αφήνει μια μόνιμη εντύπωση στους αναγνώστες.


Αν σας άρεσέ το άρθρο μας διαδώστε το!!
Μπορείτε να σχολιάστε το θέμα μας μέσω της σελίδας μας στο Facebook ( m.me/132070110136869 ).