//Add More external stylesheets NetTraffic : Δείτε τα στατιστικά της κίνησης των δεδομένων σας



Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

NetTraffic : Δείτε τα στατιστικά της κίνησης των δεδομένων σας

read

Το NetTraffic είναι ένα πρόγραμμα παρακολούθησης της κίνησης δεδομένων για τα Windows. Αναπτύχθηκε από το  VENEA.NET και παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να παρακολουθούν την εισερχόμενη και εξερχόμενη κίνηση δεδομένων στην κάρτα δικτύου τους.

Η κύρια λειτουργία του, είναι να εμφανίζει με γραφικά την τρέχουσα κίνηση δεδομένων της κάρτας δικτύου του υπολογιστή σας. Με τη χρήση απλών γραφικών, μπορείτε εύκολα να δείτε πόσα δεδομένα εισέρχονται και εξέρχονται από τον υπολογιστή τους. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για την παρακολούθηση της χρήσης δεδομένων σε μια σύνδεση δικτύου με περιορισμένη χωρητικότητα, ή ακόμα και για την ανίχνευση ανεπιθύμητης κίνησης στο δίκτυο.

Εκτός από την παρακολούθηση της κίνησης δεδομένων, παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με την IP διεύθυνση του υπολογιστή, την ταχύτητα του δικτύου και άλλες σχετικές πληροφορίες. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τη συνολική απόδοση του δικτύου σας.

Μια άλλη χρήσιμη λειτουργία του, είναι η δυνατότητα να ορίζετε συναγερμούς για την κίνηση δεδομένων. Μπορείτε να ορίσετε τις τιμές κατωφλίου για την εισερχόμενη και εξερχόμενη κίνηση δεδομένων και να λάβετε ειδοποιήσεις όταν η κίνηση ξεπεράσει αυτές τις τιμές.

Συνοψίζοντας, το NetTraffic είναι ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα για την παρακολούθηση της κίνησης δεδομένων στο δίκτυο. Με απλό μενού και πολλές λειτουργίες παρακολούθησης και παραμετροποίησης, είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τη διαχείριση της δικτυακής σας χρήσης.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή NetTraffic


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!