//Add More external stylesheets Πώς να προσθέσετε αυτοκόλλητα στην επιφάνεια εργασίας των windows 11


Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Πώς να προσθέσετε αυτοκόλλητα στην επιφάνεια εργασίας των windows 11

read

Η προσθήκη αυτοκόλλητων στην επιφάνεια εργασίας των Windows είναι μια ευχάριστη προσαρμογή του υπολογιστή σας. Είναι ένας τρόπος να διακοσμήσετε την επιφάνεια εργασίας σας και να την κάνετε πιο προσωπική και λειτουργική. 

Ενώ τα Windows 11 προσφέρουν διάφορες επιλογές προσαρμογής, η προσθήκη αυτοκόλλητων σάς επιτρέπει να εκφράσετε την προσωπικότητά σας και να κάνετε την επιφάνεια εργασίας σας πραγματικά μοναδική. Ακολουθεί ένας απλός οδηγός για το πώς να προσθέτετε αυτοκόλλητα στην οθόνη επιφάνειας εργασίας των Windows σε 6 πολύ απλά βήματα.


ΒΗΜΑΤΑ

Πρίν ξεκινήσετε, για πάν ενδεχόμενο, κάντε αντίγραφα ασφαλείας της registry. Για το σκοπό αυτό κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο έναρξη και μετά κλικ στο πεδίο εκτέλεση και σώστε το αρχείο της registry όπου επιθυμείτε.


Αφού πήρατε πλέον αντίγραφο ασφαλείας της registry προχωρήστε στα παρακάτω βήματα.

1. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο έναρξη των windows και μετά κλικ στο πεδίο εκτέλεση, ή εναλλακτικά πατήστε τα πλήκτρα WIN+R

2. Πληκτρολογήστε  στο παράθυρο που θα ανοίξει regedit και πατήστε OK.

 


3. Ακολουθήστε την παρακάτω διαδρομή στο μητρώο: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\PolicyManager\current\device

 
4.  Κάντε δεξί κλικ στον φάκελο device και επιλέξτε Δημιουργία>κλειδί και μόλις δημιουργηθεί μετονομάστε το φάκελο σε Stickers.



5. Κάντε δεξί κλικ στο φάκελο stickers και πατήστε Δημιουργία > τιμή DWORD (32-bit) και μόλις δημιουργηθεί μετονομάστε το σε EnableStickers.
 

6. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο EnableStickers, πατήστε τροποποίηση, πληκτρολογήστε δεδομένα τιμής 1 και πατήστε OK


Αυτό ήταν, κάντε τώρα επανεκκίνηση στον υπολογιστή σας. Μόλις μπείτε στα windows δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και θα δείτε στον αναπτυσσόμενο μενού την επιλογή προσθήκη ή επεξεργασία αυτοκόλλητων .



Από εκεί και μετά θα ανοίξει ένα παράθυρο όπου μπορείτε να επιλέξετε τα αυτοκόλλητα που επιθυμείτε. Κάντε διπλό κλικ σε κάθε ένα που σας αρέσει και θα το δείτε να εμφανίζεται στην επιφάνεια εργασίας σας σας. Φυσικά μπορείτε να αυξομειώσετε το μέγεθός τους, να αλλάξετε τη θέση τους ή να να διαγράψετε όποτε θελήσετε κάνοντας κλικ επάνω του.
  
Να θυμάστε ότι η προσθήκη πολλών αυτοκόλλητων μπορεί να γεμίσει την οθόνη της επιφάνειας εργασίας σας, επομένως σκεφτείτε να επιλέξετε μερικά που βελτιώνουν την εμφάνισή της χωρίς να την κατακλύζουν. 

 Τέλος μία πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Για να ενεργοποιηθούν τα αυτοκόλλητα θα πρέπει να έχει επιλέξει στo πεδίο εξατομίκευση εικόνας ως φόντο εικόνα και στην επιλογή κατάλληλης εικόνας για την επιφάνειά εργασίας σας να έχετε επιλέξει Γέμισμα.  ( δείτε την παραπάνω φωτογραφία).


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .