//Add More external stylesheets

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Πώς να προσθέσετε αυτοκόλλητα στην επιφάνεια εργασίας των windows 11

read

Οι χρήστες των Windows 11 έχουν πλέον τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την επιφάνεια εργασίας τους ακόμη περισσότερο μέσω της χρήσης αυτοκόλλητων, μιας νέας δυνατότητας που προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και δυνατότητες προσωποποίησης. Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε αναλυτικά πώς να προσθέσετε αυτοκόλλητα στην επιφάνεια εργασίας των Windows 11 και πώς να τα ρυθμίσετε ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Πριν αρχίσετε την προσθήκη αυτοκόλλητων, σιγουρευτείτε ότι το σύστημα σας έχει την πιο πρόσφατη ενημέρωση των Windows 11. Οι ενημερώσεις συχνά περιλαμβάνουν βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των δυνατοτήτων προσωποποίησης.

Η προσθήκη αυτοκόλλητων στην επιφάνεια εργασίας των Windows είναι μια ευχάριστη προσαρμογή του υπολογιστή σας. Είναι ένας τρόπος να διακοσμήσετε την επιφάνεια εργασίας σας και να την κάνετε πιο προσωπική και λειτουργική. 



1. ΤΡΟΠΟΣ


ΒΗΜΑΤΑ

Πρίν ξεκινήσετε, για πάν ενδεχόμενο, κάντε αντίγραφα ασφαλείας της registry. Για το σκοπό αυτό κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο έναρξη και μετά κλικ στο πεδίο εκτέλεση και σώστε το αρχείο της registry όπου επιθυμείτε.


Αφού πήρατε πλέον αντίγραφο ασφαλείας της registry προχωρήστε στα παρακάτω βήματα.

1. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο έναρξη των windows και μετά κλικ στο πεδίο εκτέλεση, ή εναλλακτικά πατήστε τα πλήκτρα WIN+R

2. Πληκτρολογήστε  στο παράθυρο που θα ανοίξει regedit και πατήστε OK.

 


3. Ακολουθήστε την παρακάτω διαδρομή στο μητρώο: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\PolicyManager\current\device

 
4.  Κάντε δεξί κλικ στον φάκελο device και επιλέξτε Δημιουργία>κλειδί και μόλις δημιουργηθεί μετονομάστε το φάκελο σε Stickers.



5. Κάντε δεξί κλικ στο φάκελο stickers και πατήστε Δημιουργία > τιμή DWORD (32-bit) και μόλις δημιουργηθεί μετονομάστε το σε EnableStickers.
 

6. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο EnableStickers, πατήστε τροποποίηση, πληκτρολογήστε δεδομένα τιμής 1 και πατήστε OK


Αυτό ήταν, κάντε τώρα επανεκκίνηση στον υπολογιστή σας. Μόλις μπείτε στα windows δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και θα δείτε στον αναπτυσσόμενο μενού την επιλογή προσθήκη ή επεξεργασία αυτοκόλλητων .


Από εκεί και μετά θα ανοίξει ένα παράθυρο όπου μπορείτε να επιλέξετε τα αυτοκόλλητα που επιθυμείτε. Κάντε διπλό κλικ σε κάθε ένα που σας αρέσει και θα το δείτε να εμφανίζεται στην επιφάνεια εργασίας σας σας. Φυσικά μπορείτε να αυξομειώσετε το μέγεθός τους, να αλλάξετε τη θέση τους ή να να διαγράψετε όποτε θελήσετε κάνοντας κλικ επάνω του.


2. ΤΡΟΠΟΣ

 

Ο δεύτερος τρόπος είναι πολύ απλός και  αυτό θα μας βοηθήσει το Winaero Tweaker

1. Τρέξετε την εφαρμογή.
2.Τσεκάρετε το κουτάκι, Enable Stickers For Desctop Background.
3. Η εφαρμογή θα σας ζητήσει να αποσυνδεθείτε από  windows.
4. Μόλις κάνετε ξανά  login  η λειτουργία έχει πλέον ενεργοποιηθεί.
  
Να θυμάστε ότι η προσθήκη πολλών αυτοκόλλητων μπορεί να γεμίσει την οθόνη της επιφάνειας εργασίας σας, επομένως σκεφτείτε να επιλέξετε μερικά που βελτιώνουν την εμφάνισή της χωρίς να την κατακλύζουν. 

Τέλος μία πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Για να ενεργοποιηθούν τα αυτοκόλλητα θα πρέπει να έχει επιλέξει στo πεδίο εξατομίκευση εικόνας ως φόντο εικόνα και στην επιλογή κατάλληλης εικόνας για την επιφάνειά εργασίας σας να έχετε επιλέξει Γέμισμα. 



Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .