//Add More external stylesheets RoomSketcher : Δημιουργήστε κατόψεις και σχεδιάστε ή ανακαινίστε το σπίτι σας



Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

RoomSketcher : Δημιουργήστε κατόψεις και σχεδιάστε ή ανακαινίστε το σπίτι σας

read

Απλό στη χρήση λογισμικό σχεδιασμού σπιτιού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σχεδιάσετε και να οπτικοποιήσετε τα σχέδια του σπιτιού σας. Δημιουργήστε κατόψεις, επιπλώστε και διακοσμήστε και, στη συνέχεια, δείτε τα όλα σε 3D. Δημιουργήστε κατόψεις και σχέδια σπιτιών χρησιμοποιώντας την εφαρμογή RoomSketcher ή παραγγείλετε κατόψεις.

Διαδραστικά ζωντανά 3D, εκπληκτικές φωτογραφίες 3D και πανοραμικές προβολές 360, διαθέσιμες με το πάτημα ενός κουμπιού. Με ισχυρά χαρακτηριστικά ικανό να καλύψει όλες τις ανάγκες κάτοψης και σχεδίασης του σπιτιού σας.&

Είτε χτίζετε ένα νέο σπίτι, ανανεώνετε ένα δωμάτιο είτε ετοιμάζεστε να πουλήσετε το σπίτι σας, το RoomSketcher σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε κατόψεις, να επιπλώσετε να διακοσμήσετε και να οπτικοποιήσετε τις σχεδιαστικές σας ιδέες σε 2D και 3D.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει εξαιρετικές δυνατότητες για να καλύψει τις ανάγκες σχεδιασμού του σπιτιού σας, είτε επιθυμείτε να αλλάξετε την θέση των επίπλων σας ή να σχεδιάσετε μια ανακαίνιση.

Όλες οι δυνατότητες της εφαρμογής είναι εύχρηστες και κατανοητές, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως. Η διεπαφή χρήστη με μεταφορά και απόθεση διευκολύνει τη σχεδίαση τοίχων και την προσθήκη παραθύρων, θυρών και επίπλων. Δοκιμάστε εύκολα διαφορετικές διατάξεις τοίχων και επίπλων, αλλάξτε τα χρώματα και τα φινιρίσματα σε τοίχους, οροφές και δάπεδα και δείτε τα σε 3D.

Η λειτουργία Live 3D, σας επιτρέπει να περπατάτε γύρω από την κάτοψή σας σαν να βρίσκεστε πραγματικά εκεί. Μόλις ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός του σπιτιού σας, μοιραστείτε το και συνεργαστείτε εύκολα με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Το RoomSketcher είναι ιδανικό για εργολάβους, ιδιοκτήτες κατοικιών, σχεδιαστές και διακοσμητές που χρειάζονται ένα λογισμικό σχεδίασης σπιτιού με 3D οπτικοποίηση υψηλής ποιότητας.

Δεν απαιτεί τεχνικές γνώσεις 3D σχεδίασης, αφού η απαιτητική δουλειά της σχεδίασης και της δημιουργίας τρισδιάστατων εικόνων γίνεται αυτόματα από την εφαρμογή.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows, Android
Κατεβάστε την εφαρμογή RoomSketcher


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .