//Add More external stylesheets IP Camera Viewer : Δωρεάν σύστημα παρακολούθησης με κάμερες



Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

IP Camera Viewer : Δωρεάν σύστημα παρακολούθησης με κάμερες

read

Ένα από τα προϊόντα που έχουν αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα είναι οι IP κάμερες. Αυτές οι κάμερες σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τον χώρο σας από απόσταση, χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο. Ωστόσο, για να εκμεταλλευτείτε πλήρως τη λειτουργικότητα των IP καμερών, θα χρειαστείτε ένα λογισμικό παρακολούθησης βίντεο για IP κάμερες. Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε το IP Camera Viewer, ένα αξιόπιστο και προηγμένο λογισμικό που θα σας βοηθήσει να ελέγχετε και να παρακολουθείτε τις IP κάμερές σας με άνεση και ασφάλεια.

Το IP Camera Viewer είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο λογισμικό που σας επιτρέπει να συνδέετε και να παρακολουθείτε πολλές IP κάμερες από ένα κεντρικό σημείο. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε πλήρη εποπτεία του χώρου σας από οπουδήποτε και οποιαδήποτε συσκευή. Με το IP Camera Viewer, μπορείτε να παρακολουθείτε το σπίτι σας, το γραφείο σας, το κατάστημά σας ή οποιοδήποτε άλλο χώρο έχετε εγκαταστήσει IP κάμερες, από τον υπολογιστή σας, το laptop σας, το tablet σας ή ακόμα και το smartphone σας.

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του IP Camera Viewer είναι η δυνατότητα προβολής πολλαπλών καμερών ταυτόχρονα. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε πολλούς χώρους ταυτόχρονα, ανοίγοντας απλά διαφορετικά παράθυρα στο λογισμικό. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ελέγχετε ταυτόχρονα το σπίτι σας και το γραφείο σας, ή ακόμα και να παρακολουθείτε ταυτόχρονα την πίσω αυλή και το κατάστημά σας. Αυτή η λειτουργία είναι εξαιρετικά χρήσιμη για επιχειρήσεις που θέλουν να παρακολουθούν πολλούς χώρους ταυτόχρονα ή για ιδιώτες που θέλουν να έχουν πλήρη εποπτεία του σπιτιού τους.

Σχεδόν όλες οι κάμερες USB λειτουργούν με το πρόγραμμα προβολής κάμερας IP. Μπορείτε να ελέγξετε και να προβάλετε ταυτόχρονα έως και 4 κάμερες. Η κεντρική διαχείριση και διαμόρφωση του IP Camera Viewer σάς επιτρέπει να προβάλλετε εικόνα από τις κάμερες σας σας από πολλές απομακρυσμένες τοποθεσίες σε μια ενιαία οθόνη.

Μπορείτε να αλλάξετε τη διάταξη και την προεπισκόπηση της κάμερας σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Σας επιτρέπει ακόμη, να διαμορφώσετε μεμονωμένα την ανάλυση και τον ρυθμό καρέ για κάμερες USB. Μπορείτε επίσης, να διαμορφώσετε επιπλέον τεχνικές λεπτομέρειες της εικόνας όπως ο κορεσμός, η φωτεινότητα, η αντίθεση για κάμερες USB και IP.

Τέλος, το IP Camera Viewer παρέχει ψηφιακό ζουμ, ακόμα κι αν δεν υποστηρίζεται από τη κάμερά σας και σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε ένα σύστημα παρακολούθησης που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.

Εν κατακλείδι το IP Camera Viewer είναι εξοπλισμένο με πλήθος προηγμένων λειτουργιών για να επωφεληθείτε. Η δωρεάν έκδοση του προϊόντος που παρουσιάζουμε διαθέτει αρκετές δυνατότητες για να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή για το σπίτι,  ωστόσο,  δεν διαθέτει ακουστικούς συναγερμούς και αυτόματες ειδοποιήσεις μέσω email μέσω λογισμικού ανίχνευσης κίνησης. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή IP Camera Viewer


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!