//Add More external stylesheets HNSKY : Δωρεάν πρόγραμμα πλανητάριου



Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

HNSKY : Δωρεάν πρόγραμμα πλανητάριου

read

Δωρεάν πρόγραμμα πλανητάριου για Windows και Linux. Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να ελέγξει το τηλεσκόπιό σας μέσω ASCOM ή INDI και περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη ενημερωμένη βάση δεδομένων  με 30.000 αντικείμενα και λεπτομερείς περιγραφές. 

Μια βάση δεδομένων αστέρων με εκατομμύρια αστέρια και εκατοντάδες εικόνες Deep Sky Survey που συνδυάζονται με ακρίβεια. Επιπλέον, το πρόγραμμα μπορεί να έχει πρόσβαση στην ηλεκτρονική έκδοση του Deep Sky Survey επιτρέποντας την ηλεκτρονική ενημέρωση των βάσεων δεδομένων των αστεροειδών και των κομητών και μπορεί να πραγματοποιήσει αναζήτηση on-line σε επαγγελματικές βάσεις δεδομένων αστρονομίας. 

Ο Ήλιος, η Σελήνη, οι πλανήτες και τα κύρια φεγγάρια τους, εμφανίζονται με χαρακτηριστικά επιφάνειας. Χαρτογραφεί τη θέση των κομητών και των αστεροειδών με διαδικτυακή ενημέρωση. και παρέχει εκατοντάδες εικόνες βαθέως ουρανού DSS που συνδυάζονται στο σωστό μέγεθος και προσανατολισμό.

Η λήψη πρόσθετων εικόνων DSS μέσω διαδικτύου είναι πλήρως ενσωματωμένη. Απλώς επιλέξτε μια περιοχή και επιλέξτε λήψη. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα η εικόνα DSS θα ενσωματωθεί στον χάρτη HNSKY στο σωστό μέγεθος και προσανατολισμό. Η βάση δεδομένων για κομήτες ή αστεροειδείς μπορεί να ενημερωθεί διαδικτυακά με ένα μόνο κλικ. 

Μπορεί να κάνει αναζήτηση σε απευθείας σύνδεση βάσης δεδομένων για αντικείμενα στην επιλεγμένη περιοχή για αστεροειδείς για την επίτευξη θέσεων υψηλότερης ακρίβειας χρόνια στο μέλλον ή στο παρελθόν. 

Το σφάλμα είναι μικρότερο από 1" μετά από 10 χρόνια !!! Έτσι, για ένα αστεροειδή, τροχιακά στοιχεία από πριν από 10 χρόνια, μετά από αριθμητική ολοκλήρωση θα επιτρέψει τον υπολογισμό θέσης με ακρίβεια 1"!!

Παρέχεται με μενού σε 22 γλώσσες (μεταξύ των οποίων και τα ελληνικά) και είναι εντελώς δωρεάν χωρίς καμία διαφήμιση ή περιορισμό. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή HNSKY


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .