//Add More external stylesheets Mahjong In Poculis: Μια έκδοση του κλασικού Oriental επιτραπέζιου παιχνιδιού



Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Mahjong In Poculis: Μια έκδοση του κλασικού Oriental επιτραπέζιου παιχνιδιού

read

Το Poculis Mahjong είναι μια έκδοση του κλασικού Oriental επιτραπέζιου παιχνιδιού όπου μπορούμε να απολαύσουμε περισσότερα από 120 επίπεδα κατανεμημένα σε 6 διαφορετικά περιβάλλοντα.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει 6 θέματα που περιέχουν για το καθένα 50 σχεδιαγράμματα και 5 μετάλλια για να κερδίσετε. Για να παίξετε το Mahjong Solitaire, θα πρέπει να επιλέξετε ζεύγη των πλακιδίων που έχουν όμοια σύμβολα.

Το παιχνίδι αναπτύχθηκε με γνώμονα την απλότητα, επιλέγετε ένα θέμα, μια διάταξη και μπορείτε να παίξετε αμέσως. Σε αυτό το παιχνίδι, που είναι παρεμπιπτόντως ένας εξαιρετικός τρόπος για να ΄΄αμφισβητήσετε΄΄ τη μνήμη σας, θα πρέπει να επιλέξετε ζεύγη πλακιδίων με πανομοιότυπα σύμβολα.

Η κύρια δυσκολία προέρχεται από τον κλασικό κανόνα Mahjong Solitaire, μόνο τα πλακίδια περιγράμματος της διάταξης είναι υποψήφια για επιλογή. Το παιχνίδι κερδίζεται όταν δεν υπάρχει πλακίδιο στο ταμπλό. Η επόμενη διάταξη ξεκινά αυτόματα μέχρι να ολοκληρώσετε όλες τις διατάξεις από το τρέχον θέμα.

Ένα σεμινάριο 5 βημάτων στο παιχνίδι σας υπενθυμίζει γρήγορα τους κανόνες του παιχνιδιού. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε κάνοντας κλικ στο ερωτηματικό στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.Το παιχνίδι έρχεται με 6 διασκεδαστικά θέματα που έχουν για κάθε ένα: 50 layouts και 5 μετάλλια για να κερδίσετε.

Αν επιλέξετε λειτουργία expert θα χρειαστεί να παίξετε το παιχνίδι περίπου 150 ώρες για να ξεπεράσετε τις 300 διατάξεις. Κάθε θέμα (Χριστούγεννα, Απόκριες, Πάσχα, Χώρα των Θαυμάτων και Μέλλον) έχει τις δικές του διατάξεις, γραφικά, μουσικές και ηχητικά εφέ..

Για βαθμολογίες, μπορείτε να κάνετε Combos, δηλαδή, μια συγκεκριμένη ακολουθία ζευγαριών που σας δίνει περισσότερους πόντους.

Όταν βγείτε από το παιχνίδι, ένα πλαίσιο διαλόγου εμφανίζει τα παγκόσμια στατιστικά σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημοσιεύσετε τα σκορ σας στον ιστότοπο του Mahjong In Poculis, χωρίς κανένα βήμα εγγραφής
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Mahjong In Poculis


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .