//Add More external stylesheets Lunacy : Δωρεάν λογισμικό σχεδιασμού επόμενης γενιάς



Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Lunacy : Δωρεάν λογισμικό σχεδιασμού επόμενης γενιάς

read

Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα εργαλείο με απεριόριστες δυνατότητες δημιουργίας γραφικών και σχεδίων. Αναφέρομαι στο Lunacy, ένα εκπληκτικό λογισμικό που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε επαγγελματικά γραφικά χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε ακριβά προγράμματα σχεδίασης.

Από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Lunacy είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες και τα εργαλεία του χωρίς να πληρώσετε ούτε ένα ευρώ. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για μικρές επιχειρήσεις ή ανεξάρτητους σχεδιαστές που δεν έχουν τον προϋπολογισμό για να αγοράσουν ακριβά προγράμματα.

Ένα άλλο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Lunacy είναι η ικανότητά του να ανοίγει και να επεξεργάζεται αρχεία Sketch. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εισάγετε αρχεία Sketch στο Lunacy και να τα επεξεργαστείτε χωρίς να χρειάζεστε το πρόγραμμα Sketch αυτό καθαυτό. Αυτή η δυνατότητα είναι πολύ χρήσιμη για σχεδιαστές που συνεργάζονται με άλλους που χρησιμοποιούν το Sketch, αλλά δεν έχουν την πρόθεση να αγοράσουν το πρόγραμμα.

Επιπλέον, διαθέτει μια ευρεία γκάμα εργαλείων σχεδίασης και δυνατοτήτων. Μπορείτε να δημιουργήσετε διανύσματα, εικόνες, εικονίδια, ετικέτες, κείμενο, και πολλά άλλα. Το πρόγραμμα παρέχει επίσης διάφορα εφέ και φίλτρα για να προσθέσετε ένα επαγγελματικό αίσθημα στα σχέδιά σας.

Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα σχεδιαστικών στοιχείων και πόρων, συμπεριλαμβανομένων σχημάτων, συμβόλων, στυλ κειμένου και παλέτες χρωμάτων, επιτρέποντας στους σχεδιαστές να δημιουργήσουν οπτικά εντυπωσιακά σχέδια με επαγγελματική εμφάνιση. Το λογισμικό ενσωματώνεται επίσης με τη βιβλιοθήκη Icons8, παρέχοντας πρόσβαση σε μια τεράστια συλλογή από εικονίδια, εικόνες και φωτογραφίες για να βελτιώσετε τα σχέδιά σας.

Η συνεργασία γίνεται εύκολη με το Lunacy, καθώς επιτρέπει σε πολλούς σχεδιαστές να εργάζονται στο ίδιο έργο ταυτόχρονα. Οι σχεδιαστές μπορούν να μοιράζονται τη δουλειά τους, να λαμβάνουν σχόλια και να κάνουν αλλαγές σε πραγματικό χρόνο, εκσυγχρονίζοντας τη διαδικασία σχεδιασμού και ενισχύοντας την ομαδική εργασία.

Επιπλέον, υποστηρίζει μια ποικιλία μορφών αρχείων, όπως SVG, PNG και JPEG, καθιστώντας εύκολη την εξαγωγή και την κοινή χρήση των σχεδίων σας με πελάτες ή συναδέλφους. Προσφέρει επίσης προηγμένες λειτουργίες όπως η εξαγωγή CSS, επιτρέποντας στους προγραμματιστές να εξάγουν κώδικα CSS απευθείας από τα στοιχεία σχεδίασης.

Είτε είστε επαγγελματίας σχεδιαστής, σχεδιαστής UI/UX ή αρχάριος που θέλει να εξερευνήσει τον κόσμο της γραφιστικής, το Lunacy παρέχει μια ισχυρή και φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα για να ζωντανέψει τις δημιουργικές σας ιδέες. 

Τι μπορείτε να κάνετε με την εφαρμογή
  • Μπορείτε να μεγεθύνετε εικόνες και να βελτιώσετε την ανάλυσή τους, να αφαιρέσετε το φόντο από φωτογραφίες κάνοντας το φόντο διαφανές σε οποιαδήποτε φωτογραφία. 
  • Διαθέτει επίσης γεννήτρια Avatar και γεννήτρια κειμένου για να δημιουργήστε κείμενα για τα μενού σας σας. 
  • Περιλαμβάνει επαγγελματικά εικονίδια από την ομάδα της rockstar, καταπληκτικές εικονογραφήσεις από κορυφαίους καλλιτέχνες του Dribbble, χιλιάδες στοκ φωτογραφίες και όλα, εντελώς δωρεάν, για προσωπική και εμπορική χρήση. 
  • Μέσα στο Lunacy, θα βρείτε επίσης πολλά εύχρηστα εργαλεία που θα σας εξοικονομήσουν πολύ χρόνο στην σχεδίαση των γραφικών σας. Μπορείτε ακόμη, να εργαστείτε τόσο στο cloud όσο και με τοπικά έγγραφα. Είναι στο χέρι σας το τι θα επιλέξετε. 
  • Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ της λειτουργίας cloud και της τοπικής λειτουργίας όποτε θέλετε. Σε λειτουργία cloud μπορεί να υπάρχει πρόσβαση από οπουδήποτε, μέχρι και έως 10 ταυτόχρονους συντάκτες με διαφορετικά επίπεδα συνεργασίας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ::Windows, macOS,linux
Κατεβάστε την εφαρμογή Lunacy


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .