Lunacy : Δωρεάν λογισμικό σχεδιασμού επόμενης γενιάς

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Lunacy : Δωρεάν λογισμικό σχεδιασμού επόμενης γενιάς

read

Το Lunacy,  αναπτύχθηκε από την Icons8, είναι ένα ισχυρό λογισμικό γραφικού σχεδιασμού ειδικά σχεδιασμένο για χρήστες Windows. Με το ολοκληρωμένο σύνολο λειτουργιών και τη διαισθητική διεπαφή του, το Lunacy χρησιμεύει ως ένα ευέλικτο εργαλείο για τους σχεδιαστές για τη δημιουργία, την επεξεργασία και τη συνεργασία σε διάφορα έργα σχεδιασμού.

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Lunacy είναι η συμβατότητά του με τα αρχεία Sketch (SKETCH), το οποίο επιτρέπει στους σχεδιαστές να εργάζονται απρόσκοπτα με σχέδια που δημιουργούνται στο Sketch χωρίς να χρειάζονται Mac ή να αγοράσουν άδεια Sketch. Το Lunacy αποδίδει με ακρίβεια τα αρχεία Sketch και παρέχει όλα τα βασικά εργαλεία σχεδιασμού που απαιτούνται για την επεξεργασία και την προσαρμογή τους.

Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα σχεδιαστικών στοιχείων και πόρων, συμπεριλαμβανομένων σχημάτων, συμβόλων, στυλ κειμένου και παλέτες χρωμάτων, επιτρέποντας στους σχεδιαστές να δημιουργήσουν οπτικά εντυπωσιακά σχέδια με επαγγελματική εμφάνιση. Το λογισμικό ενσωματώνεται επίσης με τη βιβλιοθήκη Icons8, παρέχοντας πρόσβαση σε μια τεράστια συλλογή από εικονίδια, εικόνες και φωτογραφίες για να βελτιώσετε τα σχέδιά σας.

Η συνεργασία γίνεται εύκολη με το Lunacy, καθώς επιτρέπει σε πολλούς σχεδιαστές να εργάζονται στο ίδιο έργο ταυτόχρονα. Οι σχεδιαστές μπορούν να μοιράζονται τη δουλειά τους, να λαμβάνουν σχόλια και να κάνουν αλλαγές σε πραγματικό χρόνο, εκσυγχρονίζοντας τη διαδικασία σχεδιασμού και ενισχύοντας την ομαδική εργασία.

Επιπλέον, υποστηρίζει μια ποικιλία μορφών αρχείων, όπως SVG, PNG και JPEG, καθιστώντας εύκολη την εξαγωγή και την κοινή χρήση των σχεδίων σας με πελάτες ή συναδέλφους. Προσφέρει επίσης προηγμένες λειτουργίες όπως η εξαγωγή CSS, επιτρέποντας στους προγραμματιστές να εξάγουν κώδικα CSS απευθείας από τα στοιχεία σχεδίασης.

Είτε είστε επαγγελματίας σχεδιαστής, σχεδιαστής UI/UX ή αρχάριος που θέλει να εξερευνήσει τον κόσμο της γραφιστικής, το Lunacy παρέχει μια ισχυρή και φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα για να ζωντανέψει τις δημιουργικές σας ιδέες. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τους χρήστες των Windows που αναζητούν ένα ολοκληρωμένο λογισμικό σχεδιασμού που είναι ταυτόχρονα ισχυρό και προσβάσιμο.


Τι μπορείτε να κάνετε με την εφαρμογή
  • Μπορείτε να μεγεθύνετε εικόνες και να βελτιώσετε την ανάλυσή τους, να αφαιρέσετε το φόντο από φωτογραφίες κάνοντας το φόντο διαφανές σε οποιαδήποτε φωτογραφία. 
  • Διαθέτει επίσης γεννήτρια Avatar και γεννήτρια κειμένου για να δημιουργήστε κείμενα για τα μενού σας σας. 
  • Περιλαμβάνει επαγγελματικά εικονίδια από την ομάδα της rockstar, καταπληκτικές εικονογραφήσεις από κορυφαίους καλλιτέχνες του Dribbble, χιλιάδες στοκ φωτογραφίες και όλα, εντελώς δωρεάν, για προσωπική και εμπορική χρήση. 
  • Μέσα στο Lunacy, θα βρείτε επίσης πολλά εύχρηστα εργαλεία που θα σας εξοικονομήσουν πολύ χρόνο στην σχεδίαση των γραφικών σας. Μπορείτε ακόμη, να εργαστείτε τόσο στο cloud όσο και με τοπικά έγγραφα. Είναι στο χέρι σας το τι θα επιλέξετε. 
  • Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ της λειτουργίας cloud και της τοπικής λειτουργίας όποτε θέλετε. Σε λειτουργία cloud μπορεί να υπάρχει πρόσβαση από οπουδήποτε, μέχρι και έως 10 ταυτόχρονους συντάκτες με διαφορετικά επίπεδα συνεργασίας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ::Windows, macOS,linux
Κατεβάστε την εφαρμογή Lunacy


Αν σας άρεσέ το άρθρο μας διαδώστε το!!


TAGS: Designer , GRAFIKA


Μπορείτε να σχολιάστε το θέμα μας μέσω της σελίδας μας στο Facebook ( m.me/132070110136869 ).