//Add More external stylesheets

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Gaming Debloater : Απογειώστε την απόδοση του υπολογιστή σας

read

Στον σύγχρονο κόσμο των υπολογιστών και του gaming, η απόδοση του συστήματος είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι gamers. Πολλοί από εμάς έχουμε βρεθεί στη θέση να αναρωτιόμαστε γιατί ο υπολογιστής μας δεν αποδίδει όπως θα έπρεπε, παρά το γεγονός ότι διαθέτουμε ισχυρό hardware. Εδώ έρχεται να δώσει τη λύση το Gaming Debloater.

Τι είναι το Gaming Debloater;

Το Gaming Debloater είναι ένα λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί την απόδοση του υπολογιστή σας αφαιρώντας περιττές εφαρμογές και υπηρεσίες που καταναλώνουν πολύτιμους πόρους. Αυτές οι εφαρμογές και υπηρεσίες, γνωστές και ως "bloatware", μπορούν να επιβαρύνουν το σύστημα σας και να μειώσουν την απόδοση του, ειδικά κατά τη διάρκεια του gaming.



 Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Gaming Debloater;

  1. Βελτίωση Απόδοσης: Αφαιρώντας το bloatware, το Gaming Debloater απελευθερώνει πολύτιμους πόρους του συστήματος, όπως μνήμη RAM και CPU, επιτρέποντας έτσι στον υπολογιστή σας να αποδίδει καλύτερα κατά τη διάρκεια του gaming.
  2. Ταχύτερη Εκκίνηση: Οι περιττές εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο μπορούν να επιβραδύνουν την εκκίνηση του υπολογιστή σας. Με το Gaming Debloater, μπορείτε να μειώσετε τον χρόνο εκκίνησης και να ξεκινάτε το gaming σας πιο γρήγορα.
  3. Προσαρμογή και Έλεγχος: Σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του συστήματος σας, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να επιλέξετε ποιες εφαρμογές και υπηρεσίες θέλετε να διατηρήσετε και ποιες όχι.
  4. Ασφάλεια και Ιδιωτικότητα: Πολλές από τις εφαρμογές bloatware μπορεί να συλλέγουν δεδομένα από τον υπολογιστή σας χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Αφαιρώντας αυτές τις εφαρμογές, προστατεύετε την ιδιωτικότητά σας και διασφαλίζετε την ασφάλεια των δεδομένων σας.

ΒΗΜΑΤΑ


1. Αφού κατεβάσετε το λογισμικό, αποσυμπιέστε το αρχείο και τρέξτε το εικονίδιο GamingDebloater
2. Στην επιλογή  Gaming Debloater πατήστε Load ( το πρόγραμμα θα φορτώσει τις προεπιλεγμένες επιλογές από τον δημιουργό του) και μετά κάντε κλικ στο κουμπί Run Script.


3.  Στη νέα καρτέλα που θα ανοίξει, πριν ξεκινήσει, θα πάρει ένα αντίγραφο ασφαλείας από τον υπολογιστή σας. Από εκεί και μετα θα πρέπει να περιμένετε λίγο έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η διαδικασία είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη αφού αν θέλετε μπορείτε μέσω της επιλογής Edit  να αλλάξετε  τις ρυθμίσεις. ( ωστόσο σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ξέρετε τι κάνετε).


Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αν το επιθυμείτε μπορείτε να παρακάμψετε αυτή τη μέθοδο και να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε ρυθμίσεις μέσα από το μενού της επιλογής.

 Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι θέλουμε να εγκαταστήσουμε το brave browser στον υπολογιστή μας. Επιλέγουμε, 3rd Party  και το τσεκάρουμε. 


Από εκεί και μετά, κάνουμε κλικ στην επιλογή Output  και κάνουμε κλικ στο πεδίο  Output Powershell και αμέσως μετά κάνουμε κλικ στην επιλογή RunPowershell. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει αυτόματα την εγκατάσταση του brave. Φυσικά μπορείτε  με τον ίδιο ακριβώς τρόπο να επιλέξετε μία ή περισσότερες ρυθμίσεις που θέλετε να εφαρμόσετε στον υπολογιστή σας.


Συνοψίζοντας, το Gaming Debloater είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε gamer που θέλει να βελτιώσει την απόδοση του υπολογιστή του. Με την αφαίρεση των περιττών εφαρμογών και υπηρεσιών, μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα. 
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Gaming Debloater


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .