//Add More external stylesheets VirusTotal Mobile : Ελέγξτε τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο κινητό σας



Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

VirusTotal Mobile : Ελέγξτε τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο κινητό σας

read

Το VirusTotal Mobile είναι μια εφαρμογή που σας βοηθάει να προστατεύετε τη συσκευή σας από κακόβουλο λογισμικό και άλλες απειλές ασφαλείας. 

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί την ισχυρή μηχανή ανίχνευσης του VirusTotal για να σαρώσει τις εφαρμογές σας και να ελέγξει εάν περιέχουν κάποιον τύπο κακόβουλου λογισμικού. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η συσκευή σας παραμένει ασφαλής και προστατευμένη.

Επιπλέον, διαθέτει και άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως η δυνατότητα σάρωσης των URL για επικίνδυνο περιεχόμενο και η δυνατότητα ελέγχου των αρχείων σας για ιούς και άλλες απειλές.

Ελέγχει τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο Android κινητό σας τηλέφωνο από VirusTotal και σας ενημερώνει σχετικά με κακόβουλο λογισμικό (ιούς, trojans, worms) στο τηλέφωνό σας και σας επιτρέπει να φορτώσετε τυχόν άγνωστες εφαρμογές και να τις στείλετε στο VirusTotal. Ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι VirusTotal δεν παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο.

Διευκολύνει γρήγορη ανίχνευση  ιών, worms, trojans, όλων των ειδών malware και παρέχει αξιόπιστα αποτελέσματα πρόληψη τυχόν ψευδών θετικών περιπτώσεων. 

Τέλος,  παρέχει αναλυτικές αναφορές για κάθε σάρωση που πραγματοποιείτε, ώστε να έχετε μια καλύτερη εικόνα της ασφάλειας της συσκευής σας.

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι εκτός από μεμονωμένα αρχεία που μπορούμε να υποβάλουμε για ανάλυση είναι δυνατότητα του να ελέγχει και να αξιολογεί από πλευρά ασφαλείας ιστοσελίδες, και ip address. 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .