NPS Image Editor : Ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων



Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

NPS Image Editor : Ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων

read

Mοναδικό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων για τα Windows, το οποίο είναι ιδανικό την σχεδίαση και την επεξεργασία φωτογραφιών. Είναι ελαφρύ, προσαρμόσιμο, με όμορφο μενού αλλά εκπληκτικά ισχυρό.

Η εφαρμογή έχει ως στόχο να διατηρήσει την απλότητα και την ευκολία χρήσης του Microsoft Paint για εικονοστοιχεία και επεξεργασία στιγμιότυπων, παρέχοντας παράλληλα ένα βελτιωμένο σύνολο χαρακτηριστικών, όπως τη δυνατότητα εργασίας με διαφάνεια και την εφαρμογή φίλτρων στην εικόνα σας.

Το NPS Color Picker μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μόνο του ως ένα ισχυρό εργαλείο για την εργασία με χρώματα κατά το σχεδιασμό ιστοσελίδων.

Υποστηρίζει πολλαπλούς χώρους χρωμάτων, αντιγραφή και επικόλληση κοινών μορφών χρώματος, ΄΄αρπάζοντας΄΄ ένα χρώμα από οποιοδήποτε σημείο της οθόνης σας (ακόμη και σε άλλες εφαρμογές).

Εφαρμόστε ένα από τα σχεδόν 50 φίλτρα σε ολόκληρη την εικόνα σας ή μόνο σε ένα μέρος της, μπορείτε να μεγεθύνετε την εικόνα σχεδόν σε οποιοδήποτε επίπεδο ζουμ, με την επιλογή εμφάνισης πλέγματος για ευκολότερη προβολή μεμονωμένων pixel.

Επιπλέον, μπορείτε να κρύψετε τα αχρησιμοποίητα παράθυρα από το παράθυρο για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερο χώρο επεξεργασίας, να προσαρμόσετε το σύνολο των χρωματικών δειγμάτων και να αλλάξετε τον τρόπο κύλισης της εικόνας κατά την αλλαγή μεγέθους, να προσαρμόστε το χρώμα, τη φωτεινότητα, την αντίθεση και πολλά άλλα. 

Θαμπώστε, βάλτε ανάγλυφο και βελτιώστε την εικόνα σας, ή εφαρμόστε μερικά καθαρά παράξενα εφέ για διασκέδαση. Δεν είστε ευχαριστημένοι με την επιλογή των φίλτρων;  Μπορείτε να δημιουργήστε το δικό σας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή NPS Image Editor

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!