//Add More external stylesheets MPV-EASY Player : Δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο



Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

MPV-EASY Player : Δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο

read

Το MPV-EASY Player είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής ταινιών που βασίζεται στο mpv. Έρχεται με μια εύχρηστη διεπαφή, που μπορείτε να προσαρμόσετε και με πολλές παραμέτρους. Οι προσεκτικά προσαρμοσμένες ρυθμίσεις θα είναι σε θέση να ανεβάζουν τις επιδόσεις του. Η χρήση του mpv player είναι πολύ απλούστερη από πριν.

Το Mplayer είναι ο καλύτερος player και πολλά προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο σε υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα αναπτύσσονται επίσης βάσει αυτού. Επειδή το mplayer δεν διαθέτει μενού, πολλές φορές δεν γνωρίζετε ότι λειτουργεί σιωπηλά. Επίσης, καταναλώνει συχνά τους λιγότερους πόρους κατά την αναπαραγωγή βίντεο, οπότε θα διαπιστώσετε ότι κατά την αναπαραγωγή ταινιών υψηλής ευκρίνειας σε έναν υπολογιστή με χαμηλή απόδοση, το mplayer έχει συνήθως καλύτερη απόδοση.

Όταν άλλα προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο έχουν κολλήσει κατά την αναπαραγωγή ενός βίντεο, το mplayer απλά ενδέχεται να έχει χάσει κάποιο καρέ. Το MPV player κληρονομεί όλες αυτές τις εξαιρετικές δυνατότητες, ενώ προσθέτει μια ενσωματωμένη διεπαφή ελέγχου αναπαραγωγής παραθύρων (OSC), με υποστήριξη για αποκωδικοποίηση του υλικού και άλλες πρόσθετες λειτουργίες και σας επιτρέπει να απολαύσετε οποιοδήποτε βίντεο.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .