//Add More external stylesheets Veeam Endpoint : Δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του υπολογιστή σας



Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Veeam Endpoint : Δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του υπολογιστή σας

read

To Veeam Endpoint αποτελεί μία δωρεάν λύση αντιγράφων ασφαλείας και σας παρέχει μια απλή λύση για τη δημιουργία τους σε επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές που βασίζονται στα Windows. Με το Veeam Endpoint μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του υπολογιστή σας σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, NAS (μονάδα αποθήκευσης συνδεδεμένη με το δίκτυο) ή ένα αντίγραφο ασφαλείας στο αποθετήριο της Veeam Backup and replication reposity. Με αυτό τον τρόπο σε περίπτωση που κολλάει το σύστημα σας, υπάρξει κάποια αστοχία υλικού ή κάποιο αρχείο είναι αλλοιωμένο ή έχει διαγραφεί κατά λάθος, να ανακτήσετε από τα δεδομένα σας ό, τι χρειάζεστε μέσα σε λίγα λεπτά. Ο τρόπος λειτουργίας τους είναι πολύ απλός. 

Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, ακολουθήστε τον οδηγό, όπου σε πρώτη φάση θα σας ζητηθεί το είδος του Backup, πιο συγκεκριμένα έχετε τρεις επιλογές, ο πρώτος είναι ίσως ο πιο ενδεικνυόμενος, αφού σε αυτή την περίπτωση το πρόγραμμα παίρνει αντίγραφο ασφαλείας όλου του υπολογιστή σας έτσι ώστε σε περίπτωση ανάγκης να το επαναφέρετε στο σημείο που πήρατε το τελευταίο Backup, ο δεύτερος συνίσταται στο να επιλέξετε συγκεκριμένο σκληρό δίσκο, ή partition του υπολογιστή σας και ο τρίτος είναι ο κλασικός τρόπος αντιγράφων ασφαλείας φακέλων ή αρχείων που ξέρουμε όλοι, όπου επιλέγουμε συγκεκριμένες περιοχές ή αρχεία του σκληρού μας δίσκου.  Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι για την πλήρη ασφάλεια των δεδομένων σας θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα μέσο επαναφοράς έτσι ώστε να μπορείτε να επαναφέρετε τα δεδομένα σας στην περίπτωση που δεν μπορείτε να μπείτε στα Windows.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .