//Add More external stylesheets Ashampoo Office Free : Δωρεάν σουίτα γραφείου για τα Windows


Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Ashampoo Office Free : Δωρεάν σουίτα γραφείου για τα Windows

read

Το Ashampoo Office Free σάς παρέχει τρία πανίσχυρα, αποδοτικά και εύκολα στη χρήση προγράμματα σε μια προσιτή σουίτα. Η τέλεια ενσωμάτωση αυτών των τριών προγραμμάτων σας επιτρέπει να εργαστείτε γρήγορα, με αξιοπιστία και με άνεση είτε αν είστε στο γραφείο ή στο σπίτι. Το Ashampoo Office Free είναι συμβατό με τις μορφές αρχείων του Microsoft Office και ανοίγει, επεξεργάζεται και αποθηκεύει Word, Excel ή PowerPoint αρχεία. Αυτό εγγυάται την απρόσκοπτη ανταλλαγή εγγράφων με τους χρήστες του Microsoft Office. 

Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, το Ashampoo Office Free τρέχει σε στικάκια USB για να σας παρέχει μια πλήρη σουίτα εν κινήσει και σας προσφέρει όσα χρειάζεστε για να εργαστείτε με έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις και πολλές άλλες εργασίες! Η εκτεταμένη σουίτα Ashampoo Office Free περιέχει τα Ashampoo TextMaker, Ashampoo PlanMaker και Ashampoo Presentations.


Το Ashampoo TextMaker είναι ο ειδικός στην επεξεργασία κειμένου. Είτε πρόκειται για επιστολές, φυλλάδια ή επιστημονικές εργασίες, το λογισμικό αυτό παρέχει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη για κάθε εργασία επεξεργασίας κειμένου. Το Ashampoo TextMaker είναι συμβατό με διάφορες μορφές αρχείων, π.χ. όλες οι μορφές Microsoft Word από την έκδοση 6.0 μέχρι και την 2010. Το Ashampoo PlanMaker είναι ένα πανίσχυρο και εύκολο στη χρήση λογισμικό υπολογιστικών φύλλων. Με το PlanMaker, δε μπορείτε μόνο να δημιουργήσετε υπολογιστικά φύλλα αλλά και να εκτελέσετε υπολογισμούς εύκολα με πάνω από 330 ενσωματωμένες λειτουργίες υπολογισμού και δυνατότητα δημιουργίας εντυπωσιακών γραφημάτων. 

Η πλήρης συμβατότητα με αρχεία XLS και XLSX και η ενσωματωμένη εξαγωγή PDF φέρνουν το λογισμικό στη κορυφή της λίστας. Οι βαρετές και μονότονες παρουσιάσεις είναι πλέον παρελθόν με το Ashampoo Presentations! Επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα και κινούμενα σχέδια καθώς και μεταβάσεις που βασίζονται στη τεχνολογία DirectX μπορούν να προστεθούν εύκολα στις παρουσιάσεις σας.
Για να αποκτήσετε τον κωδικό του προϊόντος κάντε εγγραφή και αφού κατεβάσετε το λογισμικό κατά την εγκατάσταση κάντε κλικ στην επιλογή ενεργοποίησης και ο κωδικός θα σας αποσταλεί αμέσως στο e-mail σας.
 
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .