//Add More external stylesheets USB Flash Security : Βάλτε κωδικό στο στικάκι σας


Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

USB Flash Security : Βάλτε κωδικό στο στικάκι σας

read

Το USB Flash Security είναι μία απλή εφαρμογή που μπορεί να μας βοηθήσει να κλειδώσουμε το στικάκι μας, ώστε να μην μπορεί κανείς να δει  τι έχουμε αποθηκευμένο. Έτσι λοιπόν, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε, έστω και αν το χάσουμε, αφού για να μπορέσει κανείς να αποκτήσει πρόσβαση θα πρέπει να ξέρει τον κωδικό.
Η όλη διαδικασία είναι αρκετά απλή. Αφού κατεβάσουμε και εγκαταστήσουμε την εφαρμογή στον υπολογιστή μας, την τρέχουμε και αφού έχουμε συνδέσει ένα στικάκι USB σε κάποια θύρα πατάμε στο κουμπί εγκατάσταση. Εδώ πρέπει να προσέξετε λίγο, ο κωδικός είναι μία πολύ σημαντική παράμετρος, επομένως, όταν πληκτρολογήσετε τον κωδικό σας, φροντίστε να μην είναι του τύπου 12345, κ.λ.π


Τέλος ολοκληρώστε επιβεβαιώνοντας την ενέργειά σας.


Από εκεί και μετά, κάθε φορά που θα συνδέετε το στικάκι σας σε κάποια θύρα USB, θα πρέπει να το ξεκλειδώσετε για να μπορείτε να κάνετε αποθήκευση νέων δεδομένων ή διαγραφή. Για να γίνει αυτό ανοίξτε το στικάκι σας και κάντε κλικ στο εικονίδιο UsbEnter, πληκτρολογήστε τον κωδικό σας και τελειώσατε. Σημειώστε, ότι η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής που παρουσιάζουμε μπορεί να διαχειριστεί στικάκια με συνολική χωρητικότητα έως και 4 GB.


Author's Website:


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .