//Add More external stylesheets

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Universal Media Server : Μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε Media Server

read

To Universal Media Server είναι ένας server πολυμέσων που βασίζεται στην τεχνολογία UPnP (Universal Plug and Play) και DLNA (Digital Living Network Alliance). Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να διαμοιράζει περιεχόμενο όπως βίντεο, εικόνες και μουσική σε διαφορετικές συσκευές που βρίσκονται συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο. Η κύρια του ιδιότητα είναι η συμβατότητά του με μια πληθώρα από συσκευές όπως τηλεοράσεις, κονσόλες παιχνιδιών, κινητά τηλέφωνα, tablet και HIFI συστήματα.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της εφαρμογής είναι ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερες ρυθμίσεις, απλά το τρέχετε και αυτόματα οποιοσδήποτε βρίσκεται στην εμβέλεια του δικτύου σας μπορεί να περιηγηθεί στο περιεχόμενο του υπολογιστή σας. Το UMS βασίζεται στα MEncoder, FFmpeg, tsMuxeR, AviSynth, MediaInfo και άλλα λογισμικά που συνδυάζονται για να προσφέρουν υποστήριξη για ένα ευρύ φάσμα διάφορων μορφών media.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. Συμβατότητα με Πολλές Συσκευές :Το UMS υποστηρίζει έναν τεράστιο αριθμό συσκευών και φορμά πολυμέσων. Από PlayStation και Xbox μέχρι Smart TVs και κινητά τηλέφωνα, το λογισμικό επιτρέπει την εύκολη μετάδοση περιεχομένου.
  2. Υποστήριξη Υψηλής Ευκρίνειας : Παρέχει streaming σε ποιότητες μέχρι 4K, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν βίντεο με υψηλή ευκρίνεια και ποιότητα.
  3. Διακομιστής Υψηλής Απόδοσης :  Ο σχεδιασμός του επιτρέπει γρήγορο και αποδοτικό streaming χωρίς καθυστερήσεις, κάνοντας χρήση δυνατοτήτων όπως η ρύθμιση του bitrate αναλόγως της ταχύτητας του δικτύου.
  4. Ευκολία Χρήσης και Ρυθμίσεων : Έρχεται με μια διεπαφή χρήστη που το καθιστά προσβάσιμο ακόμα και στον πιο απλό χρήστη. Οι ρυθμίσεις του είναι εύκολο να προσαρμοστούν, προσφέροντας ταυτόχρονα πολλές επιλογές για τους πιο απαιτητικούς.
  5. Επεκτασιμότητα μέσω Plugins ; Διαθέτει  υποστήριξη για  plugins, δίνοντας την ευκαιρία να εμπλουτιστεί με διάφορες δυνατότητες και λειτουργίες.
  6.  Επιπλέον Δυνατότητες :  Τέλος, παρέχει πολλές επιπλέον δυνατότητες που το καθιστούν ένα ιδιαίτερα ελκυστικό εργαλείο
Σε τελική ανάλυση, είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο και ευέλικτο εργαλείο για όσους αναζητούν μια λύση για streaming και διαμοιρασμό πολυμέσων. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Universal Media Server


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .