//Add More external stylesheets Mara : Οnline σουίτα με πλήθος εργαλείων για την επεξεργασία και δημιουργία γραφικών



Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Mara : Οnline σουίτα με πλήθος εργαλείων για την επεξεργασία και δημιουργία γραφικών

read

Το Mara είναι μια εντελώς δωρεάν σουίτα λογισμικού για την επεξεργασία και ζωγραφική εικόνων. Περιλαμβάνει ένα τεράστιο σύνολο εργαλείων, μεταξύ των οποίων και τα παραδοσιακά εργαλεία επεξεργασίας γραφικών, καθώς και άλλα, μοναδικά, τα οποία δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. 

Επίσης, εκτός από το λογισμικό, στην ιστοσελίδα του Mara υπάρχει ένα αρχείο με χιλιάδες δωρεάν φωτογραφίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους, ακόμη και για εμπορικούς σκοπούς.

Τα δεδομένα που επεξεργάζεται το Mara δεν μεταφέρονται εκτός του υπολογιστή σας και ΔΕΝ αποθηκεύονται στους servers της εφαρμογής. Η εφαρμογή Mara είναι μία εφαρμογή Client. Αυτό σημαίνει ότι μόλις φορτωθεί η σελίδα της εφαρμογής, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και αν η σύνδεση σας στο Internet πέσει.

Ωστόσο, μόνο για ορισμένα εφέ και μάσκες που απαιτούνται για τη λήψη πρόσθετων δεδομένων και για ορισμένες άλλες λειτουργίες μπορεί να χρειαστεί να φορτώσετε τα σχετικά δεδομένα κατά την επιλογή τους. 

Επειδή όπως αναφέραμε παραπάνω η εφαρμογή Mara είναι εφαρμογή Client (λειτουργεί από την πλευρά του χρήστη), η απόδοσή της εξαρτάται σε κάποιο βαθμό από το περιβάλλον που εκτελείται (πρόγραμμα περιήγησης, λειτουργικό σύστημα, υλικό κ.λ.π.) .

Ως εκ τούτου, η συμπεριφορά του προγράμματος σε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα μπορεί να είναι ελαφρώς διαφορετική, όπως για παράδειγμα, η απόδοση ή η διαθεσιμότητα ορισμένων χαρακτηριστικών.  

Λειτουργεί καλύτερα με το Google Chrome και μεταξύ άλλων, χρησιμοποιεί τον πηγαίο κώδικα από πολλά λογισμικά ανοιχτού κώδικα καθώς και άλλα στοιχεία (εικόνες, γραμματοσειρές) που διατίθενται για χρήση με δωρεάν άδειες χρήσης. 

Εν κατακλείδι, πρόκειται για μία σουίτα λογισμικού που βασίζεται στον διαδίκτυο για την γρήγορη επεξεργασία εικόνας και ζωγραφικής. Περιλαμβάνει ένα τεράστιο σύνολο εργαλείων, μεταξύ των οποίων τα κλασικά- παραδοσιακά εργαλεία επεξεργασίας γραφικών, καθώς και άλλα μοναδικά, τα οποία δεν θα βρείτε οπουδήποτε αλλού. 

Μεταξύ των άλλων, κάποια χαρακτηριστικά του Mara που περιλαμβάνονται στα βασικά του εργαλεία Φυσικά, βασικά εργαλεία, όπως αλλαγή μεγέθους, περικοπή, περιστροφή, αυτόματη διόρθωση, δεκάδες φίλτρα και εφέ πραγματικού χρόνου, εργαλεία βελτίωσης εικόνας, πολλαπλοί τύποι μετασχηματισμού εικόνας, εργαλεία ζωγραφικής, δημιουργία και επεξεργασία κινούμενων σχεδίων σε μορφές GIF, PNG και AWebP, φιλικό προς κινητά, εκατοντάδες επιλεγμένες γραμματοσειρές, πλαίσια, αυτοκόλλητα και επικαλύψεις, υποστηρίζει σχεδόν οποιαδήποτε μορφή εικόνας, συμπεριλαμβανομένου του RAW, μετατροπή μεταξύ μορφών εικόνας: JPEG, BMP, GIF, PNG, SVG, TARGA, TIFF, JPEG 2000, PDF, ICO, WebP, αλλαγή μεγέθους, περικοπή, περιστροφή, αυτόματη επιδιόρθωση κλπ. και πολλά άλλα.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .