//Add More external stylesheets ClipClip : Η κορυφαία εφαρμογή διαχείρισης του Clipboard


Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

ClipClip : Η κορυφαία εφαρμογή διαχείρισης του Clipboard

read

Το ClipClip είναι ένα λογισμικό διαχείρισης προχείρου για Windows που θα φέρνει τη διαφορά στον τρόπο αντιγραφής και επικόλλησης. Καθιστά δυνατή την αντιγραφή πολλών κειμένων, εικόνων ή αρχείων στο πρόχειρό σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να περιηγηθείτε ή να πραγματοποιήσετε αναζήτηση σε αυτά τα πιο πρόσφατα κλιπ ή να τα μετατρέψετε σε αποθηκευμένα κλιπ, ώστε να μπορείτε να εκχωρήσετε έναν τίτλο και να τα οργανώσετε σε φακέλους για να τα χρησιμοποιήσετε αργότερα.

Επιπλέον, παρέχει δυνατότητες επεξεργασίας και κοινοποίησης των σημειώσεών σας, κάνοντας την εργασία σας πιο αποτελεσματική και οργανωμένη. Επιτρέπει την αντιγραφή πολλαπλών κειμένων, εικόνων ή αρχείων στο clipboard σας. Έπειτα, μπορείτε να περιηγηθείτε ή να αναζητήσετε τις τελευταίες αντιγραφές ή να τα μετατρέψετε σε αποθηκευμένα αντίγραφα, και να τα οργανώσετε σε φακέλους για να τα χρησιμοποιήσετε αργότερα.

Πατώντας τον συνδυασμό πλήκτρων CTRL+SHIFT+V, μπορείτε να δείτε μια λίστα με όλες τις προηγούμενες αντιγραφές, ώστε να μπορείτε να επικολλήσετε χωρίς να αποσπάσετε την προσοχή σας από το στοιχείο πάνω στο οποίο εργάζεστε. Είτε είστε μηχανικός, δικηγόρος, διευθυντής λογιστής, πωλητής, γραφίστας, υπάλληλος γραφείου, αντιπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών ή απλά κάποιος που χρησιμοποιεί συχνά τη λειτουργία αντιγραφή & επικόλληση, το ClipClip μπορεί να σας κάνει πιο παραγωγικούς!

Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε το ιστορικό του clipboard σας, όπου εμφανίζονται όλες οι αντιγραφές που έχετε κάνει. Μπορείτε να οργανώσετε επίσης τις αντιγραφές σας σε φακέλους για εύκολη πρόσβαση.

Οι χρήσεις του είναι πολλές και ποικίλες. Ανάλογα με τον τομέα σας, μπορείτε να αξιοποιήσετε τα πλεονεκτήματά του. Για παράδειγμα, για συγγραφείς και δημοσιογράφους, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε πολλαπλά αποσπάσματα κειμένου και να δημιουργήσετε πρότυπα κειμένου για επαναχρησιμοποίηση.

Για την εξυπηρέτηση πελατών, μπορείτε να οργανώσετε πρότυπα απαντήσεων και να επικολλήσετε γρήγορα συχνά χρησιμοποιούμενες απαντήσεις. Για προγραμματιστές, μπορείτε να αποθηκεύσετε και να οργανώσετε κομμάτια κώδικα για επαναχρησιμοποίηση. Για δασκάλους, μπορείτε να δημιουργήσετε πρότυπα μηνυμάτων για επικοινωνία με τους μαθητές σας.

Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά που προστέθηκαν είναι η δυνατότητα εξαγωγής κειμένου από εικόνες μέσω της τεχνολογίας OCR. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αντιγράψετε ένα στιγμιότυπο οθόνης που περιέχει κείμενο και το ClipClip θα το ερμηνεύσει και θα το αναγνωρίσει ως κείμενο, επιτρέποντάς σας να το επικολλήσετε και να το χρησιμοποιήσετε όπως επιθυμείτε.

Επιπλέον, παρέχει ενσωματωμένο επεξεργαστή κειμένου, ο οποίος σας επιτρέπει να τροποποιήσετε το κείμενο πριν το επικολλήσετε. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε βασικές επεξεργαστικές λειτουργίες, όπως αλλαγή της μορφοποίησης, εύρεση και αντικατάσταση κειμένου, καθώς και εισαγωγή συμβόλων ή ειδικών χαρακτήρων.

Διαθέτει επίσης δυνατότητα συγχρονισμού με τον cloud λογαριασμό σας, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση σε αυτόν από οποιαδήποτε συσκευή. Μπορείτε να συνδέσετε το ClipClip με την αγαπημένη σας υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud, όπως το Google Drive ή το Dropbox, και να διατηρείτε τα αντίγραφά σας συγχρονισμένα και προσβάσιμα από παντού.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης για να βρείτε γρήγορα και εύκολα προηγούμενα αντίγραφα κειμένου που έχετε αποθηκεύσει. Απλά εισαγάγετε λέξεις-κλειδιά ή φράσεις που σχετίζονται με το κείμενο που αναζητάτε και το ClipClip θα σας εμφανίσει αντίγραφα που ταιριάζουν στα κριτήρια αναζήτησης.

Τέλος, παρέχει και μια λειτουργία ομαδικής επεξεργασίας, η οποία σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε ταυτόχρονα πολλαπλά αντίγραφα κειμένου, να επιλέξετε πολλά αντίγραφα και να εφαρμόσετε μαζικά ενέργειες όπως αλλαγή μορφοποίησης, εύρεση και αντικατάσταση κειμένου ή διαγραφή.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή ClipClip


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .