Converseen : Μετατρέψτε άπειρο αριθμό εικόνων με ένα κλικ



Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Converseen : Μετατρέψτε άπειρο αριθμό εικόνων με ένα κλικ

read
Αν ασχολείστε με τη φωτογραφία, τον σχεδιασμό γραφικών ή ακόμη και την καθημερινή επεξεργασία εικόνων, το Converseen είναι ένα πρόγραμμα που αξίζει να γνωρίσετε. Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε  τι είναι το Converseen και πώς μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και προσπάθεια.

Το Converseen είναι ένα ανοικτού κώδικα πρόγραμμα μετατροπής εικόνων, το οποίο επιτρέπει τη μετατροπή πολλών εικόνων από μία μορφή σε άλλη. Υποστηρίζει πολλές δημοφιλείς μορφές εικόνων, όπως JPEG, PNG, TIFF, BMP και πολλές άλλες. Με το Converseen, μπορείτε επίσης να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων,  να περικόψετε, να αλλάξετε την αντίθεση και τη φωτεινότητα, και άλλα.

Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε εικόνες μεταξύ διαφορετικών μορφών όπως JPEG, PNG, TIFF, GIF, BMP και άλλα. Υποστηρίζει περισσότερες από 100 μορφές εικόνας, καθιστώντας το ένα ευέλικτο εργαλείο για το χειρισμό διαφορετικών τύπων εικόνων.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του  είναι η ικανότητά του να εκτελεί λειτουργίες κατά παρτίδες. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν πολλά αρχεία εικόνας ή ολόκληρους φακέλους στο λογισμικό και να εφαρμόσουν τις επιθυμητές ρυθμίσεις μετατροπής ή αλλαγής μεγέθους σε όλα ταυτόχρονα. Αυτό, εξοικονομεί σημαντικό χρόνο και προσπάθεια σε σύγκριση με τη μη αυτόματη μετατροπή ή αλλαγή μεγέθους κάθε εικόνας ξεχωριστά.

Παρέχει επίσης, διάφορες επιλογές για αλλαγή μεγέθους εικόνων. Μπορείτε  να καθορίσετε τις επιθυμητές διαστάσεις πλάτους και ύψους, να ορίσετε ένα μέγεθος αρχείου στόχου ή να εφαρμόσετε μια ποσοστιαία κλίμακα για να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων. Επιπλέον, διαθέτει πολλά φίλτρα για τη βελτίωση των εικόνων, όπως θαμπάδα, ευκρίνεια, ελαιογραφία, σέπια και πολλά άλλα.

Υποστηρίζει την προσθήκη υδατογραφημάτων σε εικόνες. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να προσθέσουν υδατογραφήματα που βασίζονται σε κείμενο ή εικόνα με προσαρμόσιμες ρυθμίσεις, όπως θέση, διαφάνεια, γραμματοσειρά, χρώμα και άλλα. Αυτή η δυνατότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την προσθήκη πληροφοριών πνευματικών δικαιωμάτων ή επωνυμίας σε εικόνες.

Συνολικά,  πρόκειται για  ένα ισχυρό - αποτελεσματικό λογισμικό μετατροπέα εικόνας και αλλαγής μεγέθους που απλοποιεί τη διαδικασία μετατροπής και αλλαγής μεγέθους πολλαπλών εικόνων. Οι ικανότητές του σε μαζική επεξεργασία, η υποστήριξη πολλών μορφών εικόνας και πρόσθετες λειτουργίες όπως η υδατοσήμανση το καθιστούν πολύτιμο εργαλείο τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική χρήση.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Converseen

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .