//Add More external stylesheets USB Write Protect : Απενεργοποιήστε την δυνατότητα εγγραφής στις θύρες USB του υπολογιστή σας



Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

USB Write Protect : Απενεργοποιήστε την δυνατότητα εγγραφής στις θύρες USB του υπολογιστή σας

read

Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει πολλούς από εμάς στην προστασία των αρχείων μας. Πρόκειται για το USB Write Protect, ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που μπορεί να κάνει τα USB μας ασφαλή από ανεπιθύμητες εγγραφές και διαγραφές.

Το USB Write Protect είναι ένα δωρεάν λογισμικό που θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τα δεδομένα σας από ανεπιθύμητες εγγραφές ή διαγραφές σε φορητές συσκευές αποθήκευσης, όπως USB flash drives. 

Η εφαρμογή αυτή είναι πολύ χρηστική και ενδιαφέρουσα αφού με πολύ απλό τρόπο σας δίνει την δυνατότητα να προστατεύσετε αρχεία που περιέχονται σε USB συσκευές αποθήκευσης σας από λάθος, τροποποίηση ή διαγραφή και αποτρέπει από την μη εξουσιοδοτημένη χρήστη τη σύνδεση USB συσκευών την αποθήκευσης τους και την αντιγραφή πολύτιμων αρχείων σας. 

Η χρήση του προγράμματος είναι πολύ απλή, αφού αποσυμπιέσετε το πρόγραμμα το τρέχετε και ανάλογα με το τι θέλετε να επιτρέψετε ή όχι επιλέγετε των αντίστοιχη ρύθμιση. Τέλος μπορείτε να προστατεύσετε τις ρυθμίσεις σας με κωδικό πρόσβασης, το πρόγραμμα δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Ωστόσο για να λειτουργήσει σωστά  τρέξτε το με δικαιώματα διαχειριστή.  Δοκιμάστηκε και λειτουργεί άψογα σε   windows 11.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή USB Write Protect
(Για να κατεβάσετε το αρχείο κάντε δεξι κλικ και επιλέξτε αποθήκευση συνδέσμου ως)

Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!