//Add More external stylesheets

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

USB Write Protect : Απενεργοποιήστε την δυνατότητα εγγραφής στις θύρες USB του υπολογιστή σας

read

Η χρήση συσκευών USB έχει γίνει απαραίτητη στην καθημερινότητά μας, καθώς μας επιτρέπουν να αποθηκεύουμε και να μεταφέρουμε δεδομένα εύκολα και γρήγορα. Ωστόσο, η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα αυτών των δεδομένων είναι εξίσου σημαντικές.

Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει πολλούς από εμάς στην προστασία των αρχείων μας. Πρόκειται για το USB Write Protect, ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που μπορεί να κάνει τα USB μας ασφαλή από ανεπιθύμητες εγγραφές και διαγραφές.

Είναι ένα δωρεάν λογισμικό που θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τα δεδομένα σας από ανεπιθύμητες εγγραφές ή διαγραφές σε φορητές συσκευές αποθήκευσης, όπως USB flash drives. 

Η εφαρμογή αυτή είναι πολύ χρηστική και ενδιαφέρουσα αφού με πολύ απλό τρόπο σας δίνει την δυνατότητα να προστατεύσετε αρχεία που περιέχονται σε USB συσκευές αποθήκευσης σας από λάθος, τροποποίηση ή διαγραφή και αποτρέπει από την μη εξουσιοδοτημένη χρήστη τη σύνδεση USB συσκευών την αποθήκευσης τους και την αντιγραφή πολύτιμων αρχείων σας. 


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  1. Προστασία Εγγραφής USB : Προστατεύει τα πολύτιμα αρχεία που περιέχονται στις συσκευές αποθήκευσης USB από τυχαίες τροποποιήσεις ή διαγραφές.
  2.  Κλείδωμα Συσκευής USB: Διατηρεί την ιδιωτικότητά σας αποτρέποντας μη εξουσιοδοτημένους χρήστες από το να συνδέσουν συσκευές αποθήκευσης USB στον υπολογιστή σας και να αντιγράψουν τα πολύτιμα αρχεία σας.
  3. Έλεγχος Αυτόματης Εκτέλεσης Συσκευής USB: Η εφαρμογή προστατεύει τον υπολογιστή σας από ιούς και άλλα κακόβουλα προγράμματα απενεργοποιώντας τη λειτουργία αυτόματης εκτέλεσης της συσκευής USB και αποτρέποντάς τα από το να εκτελούνται και να μεταφέρονται αυτόματα στον υπολογιστή σας.
  4. Ρυθμίσεις Προστασίας με Κωδικό Πρόσβασης Μπορείτε να προστατεύσετε τις ρυθμίσεις προστασίας με κωδικό πρόσβασης και να αποτρέψετε μη εξουσιοδοτημένους χρήστες από το να αλλάξουν τις ρυθμίσεις προστασίας.
Η χρήση του προγράμματος είναι πολύ απλή, αφού αποσυμπιέσετε το πρόγραμμα το τρέχετε και ανάλογα με το τι θέλετε να επιτρέψετε ή όχι επιλέγετε των αντίστοιχη ρύθμιση. Τέλος μπορείτε να προστατεύσετε τις ρυθμίσεις σας με κωδικό πρόσβασης, το πρόγραμμα δεν χρειάζεται εγκατάσταση.

Για να λειτουργήσει σωστά  τρέξτε το με δικαιώματα διαχειριστή.  Δοκιμάστηκε και λειτουργεί άψογα σε   windows 11.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή USB Write Protect


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ