Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

3nity Media Player : Απλός αλλά περιεκτικός Player αναπαραγωγής πολυμέσωνΤο 3nity Media Player είναι ένα εξαιρετικά απλό πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων με δυνατότητα ανάγνωσης των περισσότερων μορφών ήχου και βίντεο (MPEG-2, MPEG-4, H.264, DivX, MPEG-1, mp3, VCD CD ήχου και ροών δικτύου. Μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε αρχείο ήχου / βίντεο που υποστηρίζει το mplayer, δηλαδή περίπου το 99% όλων των αρχείων πολυμέσων που μπορείτε να βρείτε. 

Έχει όλα τα χαρακτηριστικά του αρχικού MPUI και μπορεί να αναπαράγει εκατοντάδες διαφορετικές μορφές βίντεο και ήχου, συμπεριλαμβανομένων των MPEG-1, -2 και -4 (DivX), H.264, MP3, Ogg Vorbis και AAC (Περισσότερα από 192 Video- und 85 Audiocodecs υποστηρίζονται εγγενώς). Για τα περισσότερα αρχεία πολυμέσων, δεν απαιτούνται πρόσθετοι κωδικοποιητές.

Οι πιο σημαντικές επιλογές του MPlayer (λόγος διαστάσεων, αποσυμπίεσης και μετα-επεξεργασίας) μπορούν να διαμορφωθούν χωρίς να πληκτρολογείτε κρυπτογραφικές επιλογές γραμμής εντολών. Τέλος περιλαμβάνει υποστήριξη πολλαπλών κομματιών ήχου και υποτίτλων σε DVD.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
3nity Media Player : Απλός αλλά περιεκτικός Player αναπαραγωγής πολυμέσων
4/ 5 stars - "3nity Media Player : Απλός αλλά περιεκτικός Player αναπαραγωγής πολυμέσων" Το 3nity Media Player είναι ένα εξαιρετικά απλό πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων με δυνατότητα ανάγνωσης των περισσότερων μορφών ήχου ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>