Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Mail Undelete : Ανακτήστε διαγραμμένα μηνύματα και επαφές στο Windows Live MailΔωρεάν εργαλείο για την αποκατάσταση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των επαφών στο Windows Live Mail. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να επαναφέρετε γρήγορα τα μηνύματα  του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις επαφές σας εάν διαγράφηκαν από το φάκελο "Διαγραμμένα" στο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Windows Live Mail.

Η διαδικασία ανίχνευσης χωρίζεται σε διάφορα βήματα: Επιλογή του δίσκου όπου αποθηκεύονται τα διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επαφές, ανάλυση δεδομένων δίσκου, προ επισκόπηση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων και των επαφών του Live Mail που ανακτήθηκαν, επιλογή φακέλου προορισμού για την αποθήκευση ανακτώμενων ηλεκτρονικών μηνυμάτων και επαφών.

Η εφαρμογή λειτουργεί με σύστημα αρχείων NTFS. Για να αναιρέσετε τη διαγραφή των επαφών και των ηλεκτρονικών μηνυμάτων, το πρόγραμμα πρέπει να σαρώσει ολόκληρο το δίσκο και να αναλύσει τη δυνατότητα επαναφοράς των διαγραμμένων δεδομένων.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Mail Undelete : Ανακτήστε διαγραμμένα μηνύματα και επαφές στο Windows Live Mail
4/ 5 stars - "Mail Undelete : Ανακτήστε διαγραμμένα μηνύματα και επαφές στο Windows Live Mail" Δωρεάν εργαλείο για την αποκατάσταση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των επαφών στο Windows Live Mail. Η εφαρμογή σας επι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>