Πώς να διαγράψετε το φάκελο Windows.old στα Windows 10Αν έχετε εγκαταστήσει τα Windows 10 στον υπολογιστή σας ως αναβάθμιση επάνω στα Windows 7 ή τα Windows 8.1 πιθανώς θα έχετε παρατηρήσει ότι μέσα στον δίσκο που έχει γίνει η εγκατάσταση εκτός από τον φάκελο Windows ότι υπάρχει και ένας άλλος φάκελος με την ονομασία Windows.old ο οποίος περιέχει αρχεία και φακέλους από το προηγούμενο λειτουργικό μας ο οποίος, εκτός του ότι μας είναι άχρηστα, καταλαμβάνουν ταυτόχρονα και πολύ μεγάλο χώρο στο σκληρό μας δίσκο. Ωστόσο υπάρχει τρόπος να τα διαγράψετε αφού ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα.


ΒΗΜΑΤΑ

1Πληκτρολογήστε στο εικονίδιο αναζήτησης στην μπάρα εργασίας των Windows τη λέξη εκκαθάριση δίσκου και κάντε κλικ για τρέξει η εφαρμογή.


2Στο επόμενο πεδίο επιλέξτε το δίσκο που έχετε εγκαταστήσει τα Windows πατήστε O.K και περιμένετε λίγη ώρα μέχρι η εφαρμογή να αναλύσει τα προς διαγραφή αρχεία.


3Κλικάρετε στην επιλογή εκκαθάριση αρχείων συστήματοςκαι στο παράθυρο που θα ανοίξει επιλέξτε πάλι τον δίσκο που είναι εγκατεστημένα τα windows.4Μόλις η εφαρμογή αναλύσει το δίσκο θα εμφανίσει ένα πίνακα με τα περιεχόμενα προς διαγραφή, βρείτε τώρα και τσεκάρετε το κουτάκι της προηγούμενης εγκατάστασης των windows πατήστε O.K. και μετά στο παραθυράκι της επιβεβαίωσης της διαγραφής πατήστε στο κουμπί διαγραφή αρχείων. Αυτό ήταν, περιμένετε τώρα λίγη ώρα έως ότου η εφαρμογή διαγράψει τα περιεχόμενα που έχετε επιλέξει.