20 Αυγούστου 2016

Πώς να διαγράψετε το φάκελο Windows.old στα Windows 10

Αν έχετε εγκαταστήσει τα Windows 10 στον υπολογιστή σας ως αναβάθμιση επάνω στα Windows 7 ή τα Windows 8.1 πιθανώς θα έχετε παρατηρήσει ότι μέσα στον δίσκο που έχει γίνει η εγκατάσταση εκτός από τον φάκελο Windows ότι υπάρχει και ένας άλλος φάκελος με την ονομασία Windows.old ο οποίος περιέχει αρχεία και φακέλους από το προηγούμενο λειτουργικό μας ο οποίος, εκτός του ότι μας είναι άχρηστα, καταλαμβάνουν ταυτόχρονα και πολύ μεγάλο χώρο στο σκληρό μας δίσκο. Ωστόσο υπάρχει τρόπος να τα διαγράψετε αφού ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα.

ΒΗΜΑΤΑ

1
Πληκτρολογήστε στο εικονίδιο αναζήτησης στην μπάρα εργασίας των Windows τη λέξη disk cleanup και κάντε κλικ για τρέξει η εφαρμογή.
2
Στο επόμενο πεδίο επιλέξτε το δίσκο που έχετε εγκαταστήσει τα Windows πατήστε O.K και περιμένετε λίγη ώρα μέχρι η εφαρμογή να αναλύσει τα προς διαγραφή αρχεία.
3
 Κλικάρετε στην επιλογή clean up system files και στο παράθυρο που θα ανοίξει επιλέξτε πάλι τον δίσκο που είναι εγκατεστημένα τα windows.
4
Μόλις η εφαρμογή αναλύσει το δίσκο θα εμφανίσει ένα πίνακα με τα περιεχόμενα προς διαγραφή, βρείτε τώρα και τσεκάρετε το κουτάκι της προηγούμενης εγκατάστασης των windows πατήστε O.K. και μετά στο παραθυράκι της επιβεβαίωσης της διαγραφής πατήστε στο κουμπί delete files. Αυτό ήταν, περιμένετε τώρα λίγη ώρα έως ότου η εφαρμογή διαγράψει τα περιεχόμενα που έχετε επιλέξει.
 

Πώς να διαγράψετε το φάκελο Windows.old στα Windows 10
4/ 5 stars - "Πώς να διαγράψετε το φάκελο Windows.old στα Windows 10" Αν έχετε εγκαταστήσει τα Windows 10 στον υπολογιστή σας ως αναβάθμιση επάνω στα Windows 7 ή τα Windows 8.1 πιθανώς θα έχετε παρατηρήσ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>