//Add More external stylesheets 8GadgetPack : Πώς να χρησιμοποιήστε gadget στα Windows 11/10/8.1/7



Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

8GadgetPack : Πώς να χρησιμοποιήστε gadget στα Windows 11/10/8.1/7

read

Η όλη ιστορία των Windows Desktop Gadgets μας πάει λίγο πίσω στο χρόνο. Τα εργαλεία γραφικών των Windows (Sidebar των Windows στα Windows Vista) είναι μια μηχανή widget που έχει διακοπεί για τα Gadget της Microsoft. Εισήχθη για πρώτη φορά με τα Windows Vista, στα οποία έχει μια πλευρική μπάρα στην δεξιά πλευρά της επιφάνειας εργασίας. 

Το 8GadgetPack είναι μια εφαρμογή Windows που σας επιτρέπει να επαναφέρετε τα δημοφιλή gadget για επιτραπέζιους υπολογιστές από τα Windows 7 στα Windows 8, 8.1 και 10. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να προσαρμόσετε την επιφάνεια εργασίας σας με μια ποικιλία χρήσιμων gadget, όπως ρολόι, ημερολόγιο, καιρός widget, μετρητής CPU και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή είναι εύκολη στην εγκατάσταση. Μόλις εγκατασταθούν, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε gadget από την επιφάνεια εργασίας σας, να αλλάξετε το μέγεθός τους και να τα τακτοποιήσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την εμφάνιση των gadget αλλάζοντας τα χρώματα και τη διαφάνειά τους.

Ένα από τα σπουδαία χαρακτηριστικά του 8GadgetPack είναι η συμβατότητά του με gadget τρίτων κατασκευαστών. Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε πρόσθετα gadget από το διαδίκτυο για να εξατομικεύσετε περαιτέρω την επιφάνεια εργασίας σας και να προσθέσετε ακόμη περισσότερες λειτουργίες.

Τα γραφικά στοιχεία που την αποτελούν μπορούν να εκτελούν διάφορες εργασίες, όπως την εμφάνιση της ώρας και της ημερομηνίας και την εμφάνιση της χρήσης της CPU.  Στα Windows 7, η πλευρική γραμμή των Windows μετονομάστηκε σε Gadgets για επιφάνεια εργασίας των Windows και η ίδια η πλαϊνή γραμμή δεν περιλαμβάνεται στα Windows 7.

Τα Windows Desktop Gadgets συμπεριλήφθηκαν σε όλες τις beta εκδόσεις των Windows 8 αλλά τελικά η microsoft δεν το στην τελική έκδοση. Αντίθετα, στις 10 Ιουλίου 2012 (η οποία βρίσκεται στο παρελθόν μεταξύ της τελευταίας έκδοσης των Windows 8 και της τελικής κυκλοφορίας της), η Microsoft εξέδωσε συμβουλές ασφάλειας για την απενεργοποίηση των Sidebar και Desktop Gadgets στα Windows Vista και 7, λόγω της ευπάθειας ασφαλείας εκτέλεση κώδικα. Τα Windows Desktop Gadgets τελικά εγκαταλείφθηκαν στα Windows 8. τις beta εκδόσεις των Windows 8 αλλά τελικά η microsoft δεν το στην τελική έκδοση.

Είτε θέλετε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στην πρόγνωση καιρού, είτε να παρακολουθείτε τα ραντεβού σας είτε να παρακολουθείτε την απόδοση του συστήματός σας, το 8GadgetPack είναι η τέλεια εφαρμογή για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στην επιφάνεια εργασίας των Windows. Με τη φιλική προς τον χρήστη διεπαφή και την εκτενή συλλογή gadgets, μπορείτε να παραμένετε οργανωμένοι και να έχετε πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες απευθείας από την επιφάνεια εργασίας σας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή 8GadgetPack


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!