//Add More external stylesheets FotoSketcher : Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε πίνακες ζωγραφικής



Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

FotoSketcher : Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε πίνακες ζωγραφικής

read

Το FotoSketcher είναι μια δωρεάν και εύχρηστη εφαρμογή επεξεργασίας εικόνων για Windows που σας επιτρέπει στους χρήστες να μεταμορφώνετε τις φωτογραφίες σας σε εκπληκτικά έργα τεχνης χρησιμοποιώντας διάφορα στυλ σκίτσο και ζωγραφική.

Η εφαρμογή παρέχει μια απλή ροή εργασίας, καθιστώντας την προσβάσιμη για χρήστες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων. Μπορείτε να ξεκινήσετε επιλέγοντας μια εικόνα από τον υπολογιστή σας ή τραβώντας απευθείας μια χρησιμοποιώντας μια κάμερα web. Μόλις φορτωθεί η εικόνα, επιλέξτε από μια ποικιλία καλλιτεχνικών στυλ και εφέ που θα εφαρμόσουν στη φωτογραφία τους.

Το FotoSketcher προσφέρει πολλαπλά στυλ σχεδίασης, όπως σκίτσα με μολύβι, σχέδια με στυλό και μελάνι και εφέ με κάρβουνο. Προσαρμόστε παραμέτρους όπως την την υφή και την αντίθεση για να ρυθμίσετε με ακρίβεια το εφέ σκιαγράφησης σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Επιπλέον, η εφαρμογή παρέχει στυλ ζωγραφικής που μιμούνται διάσημες καλλιτεχνικές τεχνικές όπως ελαιογραφία, ακουαρέλα και παστέλ και μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικά μεγέθη πινέλων, επίπεδα κορεσμού και παλέτες χρωμάτων για να δημιουργήσετε ρεαλιστικά ή αφηρημένα εφέ ζωγραφικής.

Περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από προσαρμογές και βελτιώσεις εικόνας για να αλλάξετε το μέγεθος, να περικόψετε και να περιστρέψετε τις εικόνες σας, καθώς και να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα, την αντίθεση και τον κορεσμό. Η εφαρμογή προσφέρει εργαλεία για την ευκρίνεια, το θάμπωμα και την εφαρμογή εφέ βινιέτας για περαιτέρω βελτίωση της συνολικής εμφάνισης της εικόνας.

Μόλις επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα,  αποθηκεύστε τις  εικόνες σας σε διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένων των JPEG, PNG και BMP. Μπορούν επίσης να μοιραστούν απευθείας τις δημιουργίες τους σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή να τις εκτυπώσουν για φυσική εμφάνιση.

Το FotoSketcher είναι μια αυτόνομη εφαρμογή για Windows, που σημαίνει ότι δεν απαιτεί πρόσθετο λογισμικό ή πρόσθετα για να λειτουργήσει. Ενημερώνεται τακτικά από τους προγραμματιστές και εισάγονται νέες δυνατότητες και βελτιώσεις με κάθε κυκλοφορία.

Συνοπτικά, το FotoSketcher είναι μια φιλική προς το χρήστη και πλούσια σε χαρακτηριστικά εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας για Windows που επιτρέπει στους χρήστες να μεταμορφώνουν τις φωτογραφίες τους σε καλλιτεχνικά σκίτσα και πίνακες ζωγραφικής. Η μεγάλη γκάμα προσαρμόσιμων εφέ, η απλή διεπαφή και η ικανότητά του να παράγει εκπληκτικά αποτελέσματα το καθιστούν δημοφιλή επιλογή τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες καλλιτέχνες και φωτογράφους.

Η λειτουργία του προγράμματος είναι πολύ απλή, αφού το τρέξετε πάτε από την αριστερή πλευρά του μενού του προγράμματος και επιλέγετε τη φωτογραφία που θέλετε να μετατρέψετε.

Η επόμενη κίνηση είναι να πάτε στην παλέτα με τα χρώματα και να επιλέξετε το είδος της επεξεργασίας που θέλετε να εφαρμόσετε στην φωτογραφία σας και αφού τελειώσετε πατήστε το κουμπί ζωγράφισε, ανάλογα με το μέγεθος της φωτογραφίας σε λίγα δευτερόλεπτα και αφού το πρόγραμμα τελειώσει την επεξεργασία στην δεξιά πλευρά του πάνελ του προγράμματος θα δείτε το αποτέλεσμα των επεμβάσεων σας.

Μπορείτε ακόμη αν δεν σας αρέσει η επιλογή σας να το επεξεργαστείτε μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό οπτικό αποτέλεσμα.

Αφού τελειώσετε μπορείτε να σώσετε τη φωτογραφία, πατώντας επάνω στην φωτογραφία με το δεξί πλήκτρο από το ποντίκι σας θα εμφανισθεί το σχετικό μενού. Επιλέξτε το είδος του φορμά και την τοποθεσία προορισμού και σώστε τη. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή FotoSketcher


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!