//Add More external stylesheets

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

FotoSketcher : Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε πίνακες ζωγραφικής

read

Η τεχνολογία συνεχίζει να προοδεύει και να μας εκπλήσσει με τις δυνατότητές της. Ένα από τα εντυπωσιακά εργαλεία που μας προσφέρει είναι το FotoSketcher ένα πρόγραμμα που μετατρέπει τις φωτογραφίες μας σε πίνακες ζωγραφικής.

Διαθέτει πάνω από 20 διαφορετικά στυλ, από σκίτσα με μολύβι, υδατογραφίες και ζωγραφικές με λάδι ή ακουαρέλα, μέχρι σχέδια με πένα και μελάνι και κινούμενα σχέδια. Μπορούμε να μετατρέψουμε φωτογραφίες τοπίων, αρχιτεκτονικής, πορτρέτων και άλλων θεμάτων αυτόματα.

Το πρόγραμμα διατίθεται απολύτως δωρεάν για προσωπική και εμπορική χρήση. Μπορούμε να το κατεβάσουμε από την επίσημη ιστοσελίδα του FotoSketcher και να το εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή μας. 

Η διεπαφή του FotoSketcher είναι φιλική προς τον χρήστη και εύκολη στη χρήση. Απλά επιλέγουμε τη φωτογραφία που θέλουμε να μετατρέψουμε και επιλέγουμε το επιθυμητό στυλ ζωγραφικής. Έπειτα, με λίγα κλικ, το FotoSketcher θα εφαρμόσει τις απαραίτητες μετατροπές και θα δημιουργήσει έναν πίνακα ζωγραφικής με βάση την αρχική μας φωτογραφία.

Το FotoSketcher προσφέρει πολλαπλά στυλ σχεδίασης, όπως σκίτσα με μολύβι, σχέδια με στυλό και μελάνι και εφέ με κάρβουνο. Προσαρμόστε παραμέτρους όπως την την υφή και την αντίθεση για να ρυθμίσετε με ακρίβεια το εφέ σκιαγράφησης σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Επιπλέον, η εφαρμογή παρέχει στυλ ζωγραφικής που μιμούνται διάσημες καλλιτεχνικές τεχνικές όπως ελαιογραφία, ακουαρέλα και παστέλ και μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικά μεγέθη πινέλων, επίπεδα κορεσμού και παλέτες χρωμάτων για να δημιουργήσετε ρεαλιστικά ή αφηρημένα εφέ ζωγραφικής.

Περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από προσαρμογές και βελτιώσεις εικόνας για να αλλάξετε το μέγεθος, να περικόψετε και να περιστρέψετε τις εικόνες σας, καθώς και να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα, την αντίθεση και τον κορεσμό. Η εφαρμογή προσφέρει εργαλεία για την ευκρίνεια, το θάμπωμα και την εφαρμογή εφέ βινιέτας για περαιτέρω βελτίωση της συνολικής εμφάνισης της εικόνας.

Η λειτουργία του προγράμματος είναι πολύ απλή, αφού το τρέξετε πάτε από την αριστερή πλευρά του μενού του προγράμματος και επιλέγετε τη φωτογραφία που θέλετε να μετατρέψετε. Η επόμενη κίνηση είναι να πάτε στην παλέτα με τα χρώματα και να επιλέξετε το είδος της επεξεργασίας που θέλετε να εφαρμόσετε στην φωτογραφία σας και αφού τελειώσετε πατήστε το κουμπί ζωγράφισε, ανάλογα με το μέγεθος της φωτογραφίας σε λίγα δευτερόλεπτα και αφού το πρόγραμμα τελειώσει την επεξεργασία στην δεξιά πλευρά του πάνελ του προγράμματος θα δείτε το αποτέλεσμα των επεμβάσεων σας.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του είναι ότι μας επιτρέπει να δούμε το αποτέλεσμα σε πραγματικό χρόνο καθώς προσαρμόζουμε τις ρυθμίσεις. Έτσι, μπορούμε να πειραματιστούμε και να δούμε ποιο στυλ ταιριάζει καλύτερα με τη φωτογραφία μας.

Επιπλέον, διαθέτει επιλογές για την προσαρμογή των ρυθμίσεων όπως την ένταση της ζωγραφικής, τον αριθμό των λεπτομερειών και την εφαρμογή εφέ. Έτσι, μπορούμε να προσαρμόσουμε το αποτέλεσμα σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας και να δημιουργήσουμε μοναδικά έργα τέχνης.

Υποστηρίζει τα περισσότερα γνωστά φορμάτ εικόνας, όπως JPEG, PNG, BMP και TIFF, επιτρέποντάς μας να εισάγουμε και να εξάγουμε τις φωτογραφίες μας με ευκολία.

Η νέα έκδοση  του FotoSketcher 3.95 φέρνει μια σειρά από βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά που το καθιστούν ακόμα πιο ισχυρό και ευέλικτο εργαλείο για την επεξεργασία φωτογραφιών. Από τη βελτιωμένη απόδοση χρωμάτων μέχρι την ενσωμάτωση νέων φίλτρων και εφέ, οι χρήστες μπορούν τώρα να δημιουργήσουν μοναδικά και εντυπωσιακά έργα τέχνης με μεγαλύτερη ευκολία από ποτέ


Συνοψίζοντας,  νέα έκδοση του FotoSketcher αποτελεί μια ακόμα επιτυχημένη εξέλιξη σε ένα ήδη αξιόλογο λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών και αναδεικνύεται ως ένα από τα κορυφαία εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών . Με αυτήν την τελευταία έκδοση, η εταιρεία πίσω από το λογισμικό αποδεικνύει τη δέσμευσή της για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και την ανταπόκρισή της στις ανάγκες των χρηστών της.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή FotoSketcher


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ