Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

04 Ιουλίου 2017

Grabilla : Εφαρμογή screenshot καταγραφής οθόνης με βίντεο και ήχο- To Grabilla είναι μία νέα απλή εφαρμογή σύλληψης οθόνης. Μπορείτε να πάρετε screenshot ή να γράψετε βίντεο από την επιφάνειας εργασίας με ήχο και αμέσως μετά να ανεβάσετε τις εικόνες σας στον hosting server του Grabilla και να μοιράσετε το link η να ενσωματώσετε τον κώδικα από την φωτογραφία ή το βίντεο στο blog ή την ιστοσελίδα σας. Φυσικά μπορείτε να σώστε τα αρχεία σας στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας και να ρυθμίσετε το πρόγραμμα παράλληλα να ανεβάζει τα αρχεία σας στον λογαριασμό σας.

- Με αυτό τον τρόπο μπορείτε αντί να σώζετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο στον υπολογιστή σας να τα ανεβάζετε στους σέρβερς του Grabilla και από εκεί και μετά να τα μοιράσετε στους φίλους ή να προσθέσετε τον κώδικα της φωτογραφίας η του βίντεο σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή Blog. Μπορείτε ακόμα για μεγαλύτερη προστασία να προστατεύσετε τα αρχεία σας με κωδικό πρόσβασης. Τέλος έχετε την δυνατότητα να προσθέσετε κάποια σχόλια ακόμη και φωνητικά.- Θα τρέξει σε όλα τα βασικά λειτουργικά συστήματα υπολογιστών και κινητών και μπορείτε να τρέξετε την εφαρμογή και σαν πρόσθετο στους πιο διαδεδομένους browsers όπως  MozilaFirefox  GoogleChrome και Safari


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Android, Mac OS X,iPhone, iPad, iPod,


Grabilla : Εφαρμογή screenshot καταγραφής οθόνης με βίντεο και ήχο
4/ 5 stars - "Grabilla : Εφαρμογή screenshot καταγραφής οθόνης με βίντεο και ήχο" - To Grabilla είναι μία νέα απλή εφαρμογή σύλληψης οθόνης. Μπορείτε να πάρετε screenshot ή να γράψετε βίντεο από την επιφάνειας ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>