//Add More external stylesheets

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

HRC – HotKey Resolution Changer : Αλλάξτε την ανάλυση της οθόνης σας

read

Η αλλαγή της ανάλυσης της οθόνης μπορεί να είναι χρήσιμη για πολλούς λόγους. Για παράδειγμα, εάν παίζετε ένα παιχνίδι που απαιτεί χαμηλότερη ανάλυση για καλύτερη απόδοση, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε την ανάλυση της οθόνης σας με ένα πάτημα ενός πλήκτρου.

Επίσης, εάν συνδέετε τον υπολογιστή σας σε μια τηλεόραση ή σε μια δεύτερη οθόνη, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την ανάλυση με ένα πάτημα ενός πλήκτρου, χωρίς την ανάγκη να μπείτε στις ρυθμίσεις της οθόνης σας.

Το HRC είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για   τα windows, για όσους χρήστες  θέλουν να αλλάζουν την ανάλυση της οθόνης τους με το πάτημα ενός πλήκτρου. 

Μπορείτε να καθορίσετε τα πλήκτρα που θα χρησιμοποιηθούν για την αλλαγή της ανάλυσης και να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα προφίλ για διάφορες αναλύσεις. Επιπλέον,  υποστηρίζει πολλές οθόνες, οπότε αν έχετε πολλές οθόνες συνδεδεμένες στον υπολογιστή σας, μπορείτε να αλλάξετε την ανάλυση της κάθε οθόνης ξεχωριστά.

Είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα εργαλεία αλλαγής ανάλυσης οθόνης και παρέχεται δωρεάν. Είναι συμβατό με τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα των Windows . Συνοψίζοντας,  είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για όσους  χρειάζονται μια εύκολη και γρήγορη λύση για την αλλαγή της ανάλυσης της οθόνης τους.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή HRC – HotKey Resolution Changer


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .