//Add More external stylesheets Τι νέο μας φέρνει το Windows 11 Insider Preview Build 23511;


Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Τι νέο μας φέρνει το Windows 11 Insider Preview Build 23511;

read

Τα Windows 11, φέρνουν μια ανανεωτική και φιλική προς το χρήστη ενημέρωση στο κέντρο ειδοποιήσεων. Με έμφαση στην απλότητα και την ευκολία χρήσης, τα Windows 11 εισάγουν ένα επανασχεδιασμένο κουμπί κέντρου ειδοποιήσεων που βελτιώνει την εμπειρία χρήστη.  Ας δούμε όμως τα πιο βασικά

Διορθώθηκαν πολλά σφάλματα του explorer.exe που επηρέαζαν την αξιοπιστία της γραμμής εργασιών. Διορθώθηκε ένα πρόβλημα που προκαλούσε το να μην ανοίγουν οι γρήγορες ρυθμίσεις κατά την επιλογή των εικονιδίων δικτύου, έντασης ήχου και μπαταρίας στο δίσκο συστήματος.

Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου η αναζήτηση δεν κρυβόταν στην πραγματικότητα όταν είχε οριστεί να κρύβεται στις ρυθμίσεις της γραμμής εργασιών.

Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου η εγγραφή στο πλαίσιο διεύθυνσης στον Microsoft Edge ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά. (Βεβαιωθείτε ότι ο Microsoft Edge είναι ενημερωμένος με την πιο πρόσφατη έκδοση). 

Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου η αντιγραφή αρχείων από μεγάλα αρχεία ή η χρήση της "Εξαγωγή όλων" μπορεί να ήταν πιο αργή από ό,τι αναμενόταν για "στερεά" αρχεία .7Z ή .rar. 

Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου κατά την αποσυμπίεση ορισμένων από τους τύπους μορφών αρχειοθέτησης που υποστηρίζονται πρόσφατα, τα ονόματα των φακέλων μπορεί να γίνουν ανόητα.

Διορθώθηκε ένα υποκείμενο πρόβλημα όπου σε ορισμένες περιπτώσεις το φόντο του μενού περιβάλλοντος στην Εξερεύνηση αρχείων εμφανιζόταν διαφανές.

Ο παραδοσιακός μετρητής ειδοποιήσεων που χρησιμοποιήθηκε για την εμφάνιση του αριθμού των μη αναγνωσμένων ειδοποιήσεων έχει φύγει. Αντίθετα, τα Windows 11 ακολουθούν μια πιο λεπτή προσέγγιση εστιάζοντας σε οπτικές ενδείξεις για να υποδείξουν νέες ειδοποιήσεις.


Αυτή η σχεδιαστική επιλογή προσθέτει μια πινελιά κομψότητας στο λειτουργικό σύστημα διατηρώντας παράλληλα τη λειτουργικότητα. Το ανανεωμένο κουμπί του κέντρου ειδοποιήσεων στα Windows 11 διασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να έχουν γρήγορη πρόσβαση στις σημαντικές ειδοποιήσεις τους χωρίς να αισθάνονται   αγχωμένοι από τον αυξανόμενο αριθμό των ειδοποιήσεων

Με την εκ νέου επεξεργασία του κουμπιού του κέντρου ειδοποιήσεων και αφαιρώντας τον παραδοσιακό μετρητή ειδοποιήσεων, η Microsoft απέδειξε για άλλη μια φορά τη δέσμευσή της στην παροχή ενός λειτουργικού συστήματος που καλύπτει τις εξελισσόμενες ανάγκες των χρηστών της.

Συμπερασματικά, με το επανασχεδιασμένο κουμπί του κέντρου ειδοποιήσεων των Windows 11 και την εγκατάλειψη του παραδοσιακού μετρητή ειδοποιήσεων, οι χρήστες μπορούν να περιμένουν μια πιο ελκυστική οπτικά και βελτιωμένη εμπειρία όσον αφορά τη διαχείριση των ειδοποιήσεών τους.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .