Πώς να επιδιορθώσετε κατεστραμμένα αρχεία στα windows 11

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Πώς να επιδιορθώσετε κατεστραμμένα αρχεία στα windows 11

read

Η αντιμετώπιση ενός προβλήματος κατεστραμμένου αρχείου συστήματος στα Windows 11 μπορεί να είναι απογοητευτικό και ενοχλητικό.
Ωστόσο, υπάρχουν διαθέσιμες αποτελεσματικές λύσεις που θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα και να επαναφέρετε το λειτουργικό σας σύστημα στη βέλτιστη κατάστασή του.

ΒΗΜΑΤΑ
1

Τρέξτε το εργαλείο System File Checker (SFC): Αυτό το εργαλείο σαρώνει και επιδιορθώνει τα κατεστραμμένα αρχεία του συστήματος. Ανοίξτε τη γραμμή εντολών ως διαχειριστής και πληκτρολογήστε "sfc /scannow" και μετά πατήστε Enter. Το εργαλείο θα εντοπίσει και θα επιδιορθώσει αυτόματα τυχόν κατεστραμμένα αρχεία που εντοπίσει.

2

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο Deployment Image Servicing and Management (DISM): Το DISM είναι ένα άλλο ισχυρό βοηθητικό πρόγραμμα γραμμής εντολών που μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση ζητημάτων καταστροφής. Ανοίξτε τη γραμμή εντολών ως διαχειριστής, πληκτρολογήστε "DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth" και πατήστε Enter. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία, καθώς μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος. 

 
 
Τέλος, αν παρ΄όλα αυτά δεν γίνεται τίποτα ακολουθήστε και τα παρακάτω βήματα :

3


Κάντε μια ενημέρωση των Windows: Η διατήρηση του λειτουργικού σας συστήματος ενημερωμένο είναι ζωτικής σημασίας για τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Windows Update > Έλεγχος για ενημερώσεις.

4

Εάν οι παραπάνω μέθοδοι δεν λειτουργούν, μπορείτε να δοκιμάσετε να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα προηγούμενο σημείο επαναφοράς όταν λειτουργούσε σωστά. Μεταβείτε στον Πίνακα Ελέγχου > Ανάκτηση > και ανοίξτε την Επαναφορά Συστήματος. 

Να θυμάστε πάντα να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών αρχείων σας πριν επιχειρήσετε οποιεσδήποτε επιδιορθώσεις ή αλλαγές στο σύστημά σας.

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, θα πρέπει να μπορείτε να επιλύσετε αποτελεσματικά το ζήτημα των κατεστραμμένων αρχείων συστήματος στα Windows 11, επιτρέποντάς σας να ανακτήσετε ξανά τον έλεγχο της απόδοσης και της παραγωγικότητας του υπολογιστή σας.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .