//Add More external stylesheets Twinkle Tray : Διαχειριστείτε τo επίπεδo φωτεινότητας σε πολλές οθόνες


Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Twinkle Tray : Διαχειριστείτε τo επίπεδo φωτεινότητας σε πολλές οθόνες

read

Το Twinkle Tray σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα τα επίπεδα φωτεινότητας πολλαπλών οθονών. Παρόλο που τα Windows είναι σε θέση να προσαρμόζουν τον οπίσθιο φωτισμό στις περισσότερες οθόνες, συνήθως δεν υποστηρίζουν εξωτερικές οθόνες.

Τα Windows 10 & 11 δεν διαθέτουν επίσης καμία ικανότητα διαχείρισης της φωτεινότητας πολλαπλών οθονών. Αυτή η εφαρμογή εισάγει ένα νέο εικονίδιο στο δίσκο του συστήματός σας, όπου μπορείτε να κάνετε κλικ για να έχετε άμεση πρόσβαση στα επίπεδα φωτεινότητας όλων των συμβατών οθονών. Θα προσαρμόσει αυτόματα την εμφάνιση και την αίσθηση ώστε να ταιριάζει με την έκδοση και τις προτιμήσεις των Windows. Διατίθενται πρόσθετες επιλογές για να επιλέξετε την έκδοση των Windows και το θέμα της επιλογής σας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Προσθέτει ρυθμιστικά φωτεινότητας στο δίσκο συστήματος, παρόμοια με την ενσωματωμένη έκδοση όγκου των Windows.
  • Συνδυάζεται άψογα με τα Windows 10 και τα Windows 11. Χρησιμοποιεί τις ρυθμίσεις εξατομίκευσης για να ταιριάζει με τη γραμμή εργασιών σας.
  • Μπορεί να αλλάξει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με την ώρα της ημέρας ή την ώρα αδράνειας.
  • Συνδέστε τα πλήκτρα πρόσβασης για να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα συγκεκριμένων ή όλων των οθονών.
  • Ρυθμίστε τον οπίσθιο φωτισμό σε διαφορετικές οθόνες.
  • Ελέγξτε τα χαρακτηριστικά DDC/CI, όπως η αντίθεση.

Το Twinkle Tray χρησιμοποιεί DDC/CI και WMI για την επικοινωνία με τις οθόνες σας. Οι περισσότερες οθόνες προσφέρουν συμβατότητα DDC/CI, αλλά μπορεί να είναι απενεργοποιημένη από προεπιλογή.  Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τις κατάλληλες επιλογές στην οθόνη σας, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει με το Twinkle Tray. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης της οθόνης σας για περισσότερες πληροφορίες.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Twinkle Tray


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .