//Add More external stylesheets

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

AOMEI Cyber Backup : Λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας εταιρικών δεδομένων

read

Διαχειριστείτε αντίγραφα ασφαλείας απεριόριστων συσκευών με μία κονσόλα και προστατέψτε όλα τα δεδομένα σε VMware, Hyper-V, SQL Servers. Λειτουργεί για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Το AOMEI Cyber ​​Backup είναι ένα από τα πιο απλά στη χρήση εταιρικά προϊόντα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με  εύχρηστο μενού  για την ομαλή λειτουργία του. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βασικό σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με λίγα μόνο κλικ. 

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας διαφορετικών συσκευών και παρακολουθήστε όλες τις δημιουργημένες εργασίες, σε μία κεντρική κονσόλα, εξοικονομώντας κόστος διαχείρισης  μειώνοντας σημαντικά, τα χειροκίνητα σφάλματα. 

Τα αντικείμενα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας,  περιλαμβάνουν, VMware, hyperv, βάση δεδομένων SQL και Windows PC/ διακομιστή κ.λπ. Οι χρήστες, διαχειρίζονται όλες τις εικονικές μηχανές μέσω μιας κεντρικής κονσόλας Web,  εξοικονομώντας πολύ χρόνο. 

Παρέχει επίσης,  μια ποικιλία ευέλικτων λύσεων δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας εικονικής πραγματικότητας και βάσης δεδομένων με πλήρη, σταδιακά και διαφορικά αντίγραφα ασφαλείας  που βοηθούν τους χρήστες να κερδίσουν χώρο και χρόνο. 

Υποστηρίζει επίσης,  ανάκτηση και μετεγκατάσταση εκτός τοποθεσίας εικονικές μηχανές για την περαιτέρω πρόληψη του κινδύνου απώλειας δεδομένων. Το προεπιλεγμένο όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης για το AOMEI Cyber ​​Backup είναι και τα δύο "admin". 

Για να διασφαλίσετε την ασφάλεια του λογαριασμού, αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης μετά την πρώτη είσοδο. 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .