Mirror Lab : Επεξεργαστείτε δημιουργικά τις φωτογραφίες σας



Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Mirror Lab : Επεξεργαστείτε δημιουργικά τις φωτογραφίες σας

read

To Mirror Lab είναι μία εφαρμογή εύκολη στη χρήση που μπορεί να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε δημιουργικά τις φωτογραφίες σας, να δημιουργήσετε φωτογραφίες σε καθρέφτη, εικόνες καλειδοσκόπιο και να στρεβλώσετε πρόσωπα και τοπία. 

Επιλέξτε από 50+ φίλτρα, το καθένα με πολλαπλές επιλογές, οριζόντιες και κάθετες αντανακλάσεις με κυματισμούς, περιστροφές, fractal, 3D εφέ και άλλα. Όλα τα φίλτρα έρχονται με πολλές παραμέτρους για τη ρύθμιση, επιτρέποντας μια μεγάλη ποικιλία από ποικίλα αποτελέσματα. 

Η εφαρμογή διαθέτει ένα ισχυρό σύστημα αναίρεσης που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε πίσω ανά πάσα στιγμή. Διατίθεται ως αγορά εντός της εφαρμογής, η έκδοση PRO έρχεται με επιπλέον φίλτρα, επιπλέον παραμέτρους, υψηλότερη ανάλυση και χωρίς απώλειες την αποθήκευση αρχείων (PNG).

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .