//Add More external stylesheets Macrorit Disk Partition Expert free: Διαχειριστείτε τις κατατμήσεις των σκληρών σας δίσκων



Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Macrorit Disk Partition Expert free: Διαχειριστείτε τις κατατμήσεις των σκληρών σας δίσκων

read

To Macrorit Disk Partition Expert αποτελεί μία δωρεάν εναλλακτική λύση που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τις κατατμήσεις των σκληρών σας δίσκων (ειδικά για το διαμέρισμα του συστήματος), και που θα σας βοηθήσει στην διαχείριση του χώρου στο δίσκο. 

Έχει σχεδιαστεί για απλούς χρήστες και υποστηρίζει 32/64 bit συμπεριλαμβανομένων όλων των Windows από Windows XP, Vista, Windows 7 Windows 8.1, 10 και 11.

Εκτός από τη βασική δυνατότητα κατάτμησης του δίσκου, είναι το μόνο δωρεάν λογισμικό διαχείρισης διαμερισμάτων που διαθέτει προηγμένη τεχνολογία power-off, προστασίας δηλαδή των δεδομένων και αποκατάστασης καταστροφών που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την απώλεια των δεδομένων σας κατά την εκτέλεση των εργασιών σας. 

Τέλος διαθέτει μία σημαντική καινοτομία σε σχέση με άλλα παρόμοια προγράμματα αφού δεν χρειάζεται εγκατάσταση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φορητή εφαρμογή είτε από τον σκληρό δίσκο είτε από οποιοδήποτε φορητό μέσο αποθήκευσης. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Macrorit Disk Partition Expert free


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .