//Add More external stylesheets DesktopUp : Δημιουργήστε απεριόριστο αριθμό επιφανειών εργασίας



Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

DesktopUp : Δημιουργήστε απεριόριστο αριθμό επιφανειών εργασίας

read
Το DesktopUp είναι μία νέα, εκπληκτική εφαρμογή, που θα σας επιτρέψει, να βελτιστοποιήσετε την επιφάνεια εργασίας σας, να δημιουργήσετε όσες επιφάνειάς εργασίες επιθυμείτε και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους. 
Για κάθε επιφάνεια εργασίας, μπορείτε να επιλέξετε τα προγράμματα που θέλετε να τρέχετε, όταν μεταβαίνετε σε αυτήν. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μία επιφάνεια εργασίας για τις φωτογραφίες σας και να επιλέξετε το φάκελο στον οποίο έχετε τις φωτογραφίες με τις οποίες πρέπει να εργαστείτε.


ΒΗΜΑΤΑ

1

Κάντε κλικ στο κουμπί προσθήκη, (Add), θα ζητηθεί ένα όνομα για τη νέα επιφάνεια εργασίας και το νέο φάκελο.  (Ωστόσο, δεν είναι δυνατό να υπάρχουν επιφάνειές εργασίας με το ίδιο όνομα ή να δείχνουν στον ίδιο φάκελο). Από εκεί και μετά, επιλέξτε τον φάκελο που επιθυμείτε και δώστε όνομα στην νέα σας επιφάνεια εργασίας ( π.χ φωτογραφίες).


2

Όταν θέλετε να εργαστείτε με αυτό, δεν έχετε παρά να επιλέξετε την επιφάνεια εργασίας από τη λίστα και να κάνετε κλικ στο κουμπί «use» (ή να κάνετε διπλό κλικ στη λίστα). Με αυτόν τον τρόπο, η επιφάνεια εργασίας σας θα γίνει αμέσως ο φάκελος που σχετίζεται με το όνομα (π.χ Φωτογραφίες) και θα εμφανιστεί μία νέα επιφάνεια εργασίας που θα περιέχει τα αρχεία που υπάρχουν μέσα σε αυτόν".

Η αρχική επιφάνεια εργασίας των Windows απέχει μόλις ένα κλικ και αν θέλετε να επιστρέψετε σε αυτήν, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στο κουμπί των Windows που είναι η προεπιλεγμένη επιφάνεια εργασίας των Windows. 

Τέλος, εάν κάνετε κλικ στο κουμπί διαγραφή, μπορείτε να διαγράψετε την επιλεγμένη επιφάνεια εργασίας. Εάν κάνετε κλικ στο κουμπί επιλογές, θα εμφανιστεί μια οθόνη με επιλογές για την επιλεγμένη επιφάνεια εργασίας. Εάν κάνετε κλικ στο κουμπί εκτέλεση, μπορείτε να τρέξετε τα προγράμματα που σχετίζονται με την τρέχουσα επιφάνεια .
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή DesktopUp


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .