Ubuntu Game Pack : Κορυφαία διανομή για παιχνίδια linux και Windows



Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Ubuntu Game Pack : Κορυφαία διανομή για παιχνίδια linux και Windows

read

To Ubuntu Game Pack, είναι ένα λειτουργικό σύστημα που θα εγγυηθεί την κυκλοφορία περισσότερων από 85.842 παιχνιδιών που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για Linux και έχουν αναπτυχθεί για Windows, DOS, διάφορες κονσόλες παιχνιδιών Sega, Nintendo, PSP, Sony PlayStation, ZX Spectrum και πολλές άλλες.

Παρέχεται ως εικόνα ISO για συστήματα 64 bit (x64, amd64, x86-64) και είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη. Το Sparky APTus Gamer είναι επίσης εγκατεστημένο για να επιτρέπει την πρόσβαση σε πολλούς εξομοιωτές κονσόλας παιχνιδιών.

Φυσικά οι δυνατότητες της εφαρμογής δεν περιορίζονται μόνο στα παιχνίδια, αφού δεν του λείπει τίποτα, έτσι λοιπόν, μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλές εφαρμογές, και γιατί όχι να το χρησιμοποιήσετε και ως πρωτεύον λειτουργικό σύστημα.
Αν και μπορείτε να τρέξετε το iso της εφαρμογής μέσω κάποιου USB για να δείτε τις δυνατότητες της εφαρμογής, προτείνω αν έχετε την δυνατότητα να το εγκαταστήσετε αυτόνομα σε κάποιο υπολογιστή και γιατί όχι να εγκαταστήσετε ακόμη και σε κάποιο υπολογιστή που τρέχει windows.

Η διαδικασία της εγκατάστασης είναι πανεύκολη, και δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα από πλευράς σας παρά μόνο να επιλέξετε τη γλώσσα του νέου σας λειτουργικού και να ακολουθήσετε τα βήματα που θα σας υποδείξει κατά την εγκατάστασή του.

Αν  το εγκαταστήσετε σε ένα υπολογιστή που τρέχει windows, αντιγράψτε το iso της εφαρμογής σε ένα USB, (χρησιμοποιήστε το λογισμικό Ventoy ) κάντε εκκίνηση από αυτό και μετά προχωρήστε στην εγκατάσταση.

Στην περίπτωση που εκκινείτε μέσω Bios θα δείτε κατά την εκκίνηση του υπολογιστή σας μία οθόνη επιλογής μεταξύ Windows και Linux, ωστόσο αν εκκινεί η υπολογιστής μέσω UEFI (πλέον οι περισσότεροι υπολογιστές το υποστηρίζουν), η εγγραφή του  Bootloader θα γίνει στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας και θα πρέπει να βρείτε και να κάνετε κλικ στην αντίστοιχη εγγραφή στον Boot Manager του υπολογιστή σας πριν την εκκίνηση του. 

Για παράδειγμα ανοίγουμε τον υπολογιστή μας και F9 (κάθε μοντέλο έχει διαφορετικό τρόπο επομένως θα πρέπει να βρείτε το αντίστοιχο πλήκτρο για το μοντέλο σας) μπαίνουμε στο μενού εκκίνησης και επιλέγουμε το λειτουργικό μας.

Βέβαια αυτό εξαρτάται από το μενού του υπολογιστή σας που σημειωτέο μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό από αυτό των δοκιμών μας. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Ubuntu Game Pack

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .