//Add More external stylesheets Pushbullet : Στείλτε μηνύματα και αρχεία από τον υπολογιστή στο κινητό και δείτε τα SMS από το κινητό στο PC σας



Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Pushbullet : Στείλτε μηνύματα και αρχεία από τον υπολογιστή στο κινητό και δείτε τα SMS από το κινητό στο PC σας

read

Πρόκειται για μία από τις καλύτερες εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές που θα μας δώσει τη δυνατότητα να στείλουμε μηνύματα κειμένου από τον υπολογιστή μας προς το κινητό μας αφού όπως είναι γνωστό η πληκτρολόγηση σε ένα κανονικό πληκτρολόγιο είναι πολύ ταχύτερη από την πληκτρολόγηση σε ένα τηλέφωνο. 

Επίσης θα μας βοηθήσει να στείλουμε μηνύματα κειμένου από τον υπολογιστή στο κινητό μας ή και αντίστροφα. To Pushbullet σας δείχνει μηνύματα από το WhatsApp, κείμενα, τηλεφωνικές κλήσεις, και άλλα. Η μετακίνηση εικόνων και αρχείων μεταξύ των συσκευών σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. 

Έτσι λοιπόν μπορείτε να στείλετε εικόνες ή οπουδήποτε άλλου είδους αρχείο από το κινητό στον υπολογιστή σας και αντίστροφα

Αποστολή αρχείων από τον υπολογιστή σε άλλο υπολογιστή ή κινητό

Για να στείλετε οποιοδήποτε αρχείο από τον υπολογιστή στο κινητό σας, κάντε δεξί κλικ με το ποντίκι σας επάνω στο αρχείο και  επιλέξτε το τηλέφωνο, τον υπολογιστή ή το τάμπλετ που θα το στείλετε. Η δωρεάν έκδοση υποστηρίζει αποστολή αρχείων μεγέθους έως 25 Mb την φορά.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Pushbullet


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!